Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (81/919) > >>

VITAN:
Жужи Кехая,

Не си в час. Просто не си живял в САЩ и Канада. За центъра на Лондон ти пускам по-долу прясно видео (с аргументацията за Канада).

Няма свобода там, де я дириш! Има свобода само за сатанизъм и извратеняци. Там е концлагер - това ще ти го каже тоя, де е работил 20 години в Канада.
Имам и свидетелства на българи от 1-ва ръка за САЩ, но нямам видео за това.
Тук гледаме до края:

https://www.youtube.com/v/6Tabdp-7S6A
Нощен Лондон не спира да ни учудва! Бездомници и пияници навсякъде.

П.п. Поживей малко при тяхната свобода, па после се отваряй...

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Април 24, 2023, 03:37:34 pm ---Да, младежо, ще защитавам дори и тая откачалка, защото това е най-голямата ценнст - да си СВОБОДЕН. Ако те кефи да носиш розова поличка на 60 години - прави го, защото си СВОБОДЕН.

--- Край на цитат ---
Това означава, че си изтрещял не по-малко от тази откачалка. Това не означава свобода, а обуначване и даване на много лош пример в обществото. Когато бяхме нормална държава тези ги поставяха в усмирителна риза и бяха на инжекции, ти сега ни ги представяш тези говеда, като олицетворение на свободата. Защо не казваш, че свободата е да правиш митинги против участието на България във войната на САЩ с Русия? Не е ли най-висшата форма на свобода да се реши с референдум участието на България в ЕС и НАТО, приемането на Еврото? - това не спада към идеалите ти за свобода...

--- Цитат на: juliang в Април 24, 2023, 03:37:34 pm --- Личен избор, свобода. Да пътуваш, да не работиш, да си обратен, да си смешен, да си какъвто искаш.

--- Край на цитат ---

Въобще това не е личен избор. Личен избор е да си навреш кол в задника, но не е личен избор да го предаваш по телевизията или публично - това не е лично, то е публично, публично си показваш гъза и полудяванията, да те видят други хора, нормални хора, защото това е престъпление. Нарича се хулиганство най-малкото. Не е никаква свобода да нарушаваш моралните ценности и добрите нрави в обществото, и да наричаш това "свобода". Педерастията е болест според медицината и рекламата и дава много лош пример на подрастващите, а на такива като мен ги дразни и един ден ще взема и аз свободно да ги сурвакам ей такива - ще е свободно.

Скоро гледах един клип - голяма мода сега на запад, панталони на които задника е само една презрамка, представи си два обути крачола, малка предница, а задницата презрамка. И така се разкарват в града. Целия гъС е отвън. Ето това е хулиганство и не е никаква свобода, това е престъпление, което неолибералната чума нарича свобода.

--- Цитат на: juliang в Април 24, 2023, 03:37:34 pm ---А на теб явно стремежа е Северна Корея - там дори и прическата се спуска по подобие на тази на другаря Ун.

--- Край на цитат ---
Щом ти ми определяш стремежа към Ким, аз те асоциирам с тия откачалки. Два боя скачаш, като ги изтипосам, като разоблича тая съвременна чума. Дано тази свобода ти дойде в семейството тогава. Ти я искаш - вземи я, дано вселената ти я предостави в най-хард вид.  :D

И защо да се стремя към Ким Чен Йън /да, той е пич, харесвам го/, но аз не веднъж съвсем демонстративно съм изявявал моята съпричастност към моя Бог Путин. Един вика аз съм будист, другия бил евангелист, аз пък съм путинист. Но като такъв да си ме видял в пола или със страпон в ръка да дефилирам по софийските улици?  :D

Няма да излезете на митинг против войната, но на гей-паради ходите, нали? :)

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Април 24, 2023, 04:26:39 pm ---... Защо не казваш, че свободата е да правиш митинги против участието на България във войната на САЩ с Русия? Не е ли най-висшата форма на свобода да се реши с референдум участието на България в ЕС и НАТО, приемането на Еврото? - това не спада към идеалите ти за свобода...

--- Край на цитат ---
Правят го, и аз не им преча, не призовавам да ги вкарат в концлагер или да ги държат на хапчета. Макар че за мен те са болни хора, или още по-лошото - продажници.

--- Цитат на: EDM electronics в Април 24, 2023, 04:26:39 pm ---Въобще това не е личен избор. Личен избор е да си навреш кол в задника, но не е личен избор да го предаваш по телевизията или публично - това не е лично, то е публично, публично си показваш гъза и полудяванията, да те видят други хора, нормални хора, защото това е престъпление.

--- Край на цитат ---

Конституцията повелява човек да е свободен в действията си, независимо дали са лични или публични. Има свобода на словото, дори и тя да не се харесва на останлата или преобладаващата част от обществото. Телевизията е търговско дружество и е нейна лична работа какво ще редава и какво не. Защото това е СВОБОДА. Няма как да се хареса на всички. Особено на назадничави натури като теб.

--- Цитат на: EDM electronics в Април 24, 2023, 04:26:39 pm ---... Педерастията е болест според медицината и рекламата и дава много лош пример на подрастващите, а на такива като мен ги дразни и един ден ще взема и аз свободно да ги сурвакам ей такива - ще е свободно.

--- Край на цитат ---
Педерастията не е болест дори и в обичаната от теб Русия. Точно както русофобията не е болест, но е смущаваща за околните... :) А за "сурвакането" има член в Наказателния кодекс.

--- Цитат на: EDM electronics в Април 24, 2023, 04:26:39 pm ---Скоро гледах един клип - голяма мода сега на запад, панталони на които задника е само една презрамка, представи си два обути крачола, малка предница, а задницата презрамка. И така се разкарват в града. Целия гъС е отвън. Ето това е хулиганство и не е никаква свобода, това е престъпление, което неолибералната чума нарича свобода.

--- Край на цитат ---
Виждам живо се интересуваш от тази мода. Аз лично не съм забелязал такива индивиди да се разхождат по улиците, но и да се разходжат - това си е тяхно лично извращение. Защото те са точно толкова свободни, колкото ония, развяващи съвецки знамена по площадите.

--- Цитат на: EDM electronics в Април 24, 2023, 04:26:39 pm ---Щом ти ми определяш стремежа към Ким, аз те асоциирам с тия откачалки. Два боя скачаш, като ги изтипосам, като разоблича тая съвременна чума. Дано тази свобода ти дойде в семейството тогава. Ти я искаш - вземи я, дано вселената ти я предостави в най-хард вид.  :D

--- Край на цитат ---
Разобличаваш нещо, което огромна част от населението вече е приело. Това че ти скачаш два боя като видиш такова нещо, говори само за твоята закостенялост.
А какво ще дойде в моето семейство зависи само от това какво усилие вложа във възпитанието на потомството. Ако ти се съмняваш в твоите способности и очкаваш обществото да пази децата ти, защото ти няма да можеш... не ставаш за родител.

--- Цитат на: EDM electronics в Април 24, 2023, 04:26:39 pm ---И защо да се стремя към Ким Чен Йън /да, той е пич, харесвам го/, но аз не веднъж съвсем демонстративно съм изявявал моята съпричастност към моя Бог Путин. Един вика аз съм будист, другия бил евангелист, аз пък съм путинист. Но като такъв да си ме видял в пола или със страпон в ръка да дефилирам по софийските улици?  :D

--- Край на цитат ---
Както казах - всеки със своето психическо отклонение. Бъди щастлив и се чувствай СВОБОДЕН да бъдещ съпричастен на който си пожелаеш. Но бъди така добър да бъдеш толерантен и към тези, които не споделят изцяло твоите предпочитания, или имат такива, които ти не одобряваш. Така е прието в едно общество.

--- Цитат на: EDM electronics в Април 24, 2023, 04:26:39 pm ---Няма да излезете на митинг против войната, но на гей-паради ходите, нали? :)

--- Край на цитат ---
Не, няма да излеза на митинг против точно тая война, не съм ходил и няма да отида и на гей парад. За мен и двете са еднакво сбъркани като цели.

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Април 24, 2023, 06:39:28 pm ---Правят го, и аз не им преча, не призовавам да ги вкарат в концлагер или да ги държат на хапчета. Макар че за мен те са болни хора, или още по-лошото - продажници.

--- Край на цитат ---
Никой не е пращал в концлагери педалите на които си се взел в защита. По времето на соца имаше много български педали, които бяха в елитните среди. Никой нищо не им е правил. Просто беше забранена пропагандата, за да не се развращават малолетни и непълнолетни. Защото педерастията е заразна, като простотията и либерастията, която е олицитворение на първите две. :D
Продажници са тези, които извършват държавна измята, като ката ден ходят в някои посолства да им дават указания, какъв курс политика да поддържа. В момента се подготвя законопроект по аналогия на американския за чуждестранните агенти. С техните камъни по техните глави ще има.  :)

--- Цитат на: juliang в Април 24, 2023, 06:39:28 pm ---Конституцията повелява човек да е свободен в действията си, независимо дали са лични или публични. Има свобода на словото, дори и тя да не се харесва на останлата или преобладаващата част от обществото. Телевизията е търговско дружество и е нейна лична работа какво ще редава и какво не. Защото това е СВОБОДА. Няма как да се хареса на всички. Особено на назадничави натури като теб.

--- Край на цитат ---
Конституцията повелява свободи в рамките на законите, не абсолютни и не такива, които противоречат на морала и добрите нрави в обществото.
Свобода на словото има само на приказки, колкото имаше през соца диктатура на пролетариата. Всички видяхме по времето на Тръмп, каква цензура имаше и продължава да има в САЩ. У нас тя има застрашителни размери - цензура + проамериканска пропаганда и прорусофобска. Да си забелязал по наша централна медия да се правят русофилски репортажи? Ако някъде някой се изпусне, то водещия незабавно го атакува и започва полемика, както с изопачаване на историята, така и те замерят с евроатлантически ценности.

Това дали една медия е частна или държавна, не рефлектира върху нейното направление в политиката. Има регулаторен държавен орган, който официално и също НЕофициално могат да ти дадат такова направление. В противен случай ще ти отнемат лицензията на медия и ще фалира тази медия. Дадох ти живия пример с моя интернет доставчик: наредили им от ДАНС неофициално, да блокират множество руски сайтове - ето това е цензурата по време на демокрация. Частници са, но са били заплашени с отнемането на лиценза. Резултата е, че са ми ограничили правото на СВОБОДА - точно тая, за която ти тръбиш, че съществувала.

--- Цитат на: juliang в Април 24, 2023, 06:39:28 pm ---Педерастията не е болест дори и в обичаната от теб Русия. Точно както русофобията не е болест, но е смущаваща за околните... :) А за "сурвакането" има член в Наказателния кодекс.
Виждам живо се интересуваш от тази мода. Аз лично не съм забелязал такива индивиди да се разхождат по улиците, но и да се разходжат - това си е тяхно лично извращение. Защото те са точно толкова свободни, колкото ония, развяващи съвецки знамена по площадите.
Разобличаваш нещо, което огромна част от населението вече е приело. Това че ти скачаш два боя като видиш такова нещо, говори само за твоята закостенялост.

--- Край на цитат ---
Педерастията е била болест - душевна много време в медицинската теория. След като се е появила либералната идеология и заедно с нея прокарването на тезисите на ционските "мъдреци" за разпространение на педерастията и разврата при гоите, тя е премахната от учабниците, като психическа и душевна болест. Целта е пак политика, която наблюдаваме днес предимно в западния свят. Зараза предназначена за съкращение на населението от каквато нашия народ няма никаква нужда. Боли мъ газъ дали в САЩ всички щели да се превърнат в педерази - да мрат поголовно ако щат, интересува ме тази зараза да не се разпространява у нас.

--- Цитат на: juliang в Април 24, 2023, 06:39:28 pm ---Както казах - всеки със своето психическо отклонение. Бъди щастлив и се чувствай СВОБОДЕН да бъдещ съпричастен на който си пожелаеш. Но бъди така добър да бъдеш толерантен и към тези, които не споделят изцяло твоите предпочитания, или имат такива, които ти не одобряваш. Така е прието в едно общество.

--- Край на цитат ---
Като те слушам и съпостявам с украинците имам чувството, че американската неолиберална пропаганда е употребила върху вас някаква много силно действащо душевно упойващо вещество. Вероятно в сайтовете в които се ровиш, там където русофобията зашкалва, употребяват някаква съвременна технология за зомбиране. Опазил ме Господ от това.
Не мога да бъда толерантен по вапроси, които вредят на обществото. Хилядолетна е историята на България, дори вчера гледах една чешма в Габрово по-възрастна от САЩ, те сега ни натрапват тяхната джендър-идеология насила. Назначават ни някакви обучени в техните школи политици - пета колона, която има за цел да наложи тяхното законодателство, за да превърнат народа ни в такива, каквито те си искат. Но народа това съм аз. А такива като мен са повече от 80% от населението. Такива като теб са под 20%. Разбираш ли, че малцинството налага идеологии на мнозинството?

--- Цитат на: juliang в Април 24, 2023, 06:39:28 pm ---Не, няма да излеза на митинг против точно тая война, не съм ходил и няма да отида и на гей парад. За мен и двете са еднакво сбъркани като цели.

--- Край на цитат ---
А на войната в Югославия, Ирак, Либия, Сирия излезе ли на митинг?
Ти на гей паради не си ходил, но се надуваш тука за защитата на подобни мероприятия. Нашият народ е консервативен. Обществото ни няма нужда от такава пропаганда с паради. Педерасти е имало и ще има, но трябва да се приеме закон, както в Русия - забрана за пропагандирането и тежки наказания.

Ще дойде време помни ми думата палачинката ще се обърне на страната, която аз говоря. Процесът е запуснат. Или ще живееш с новите правила, или си търси място под слънцето другаде при неолибералните зомбита. 

EDM electronics:
Свежи новини

Всички срещу САЩ: Още 19 държави искат членство в БРИКС, гради се нов свят

Целият свят е набарал момента, да се освободи от най-големия диктатор САЩ и народите да започнат да си отдъхват, да се разпореждат сами със собствения си суверенитет, да не им правят цветни революции и да не им точат крадците полезните изкопаеми. Всички знаем, че те живеят за сметка на останалия свят, като са организирали така финансовата система, да се търгува всичко в долари. Печатат долари от нищото и ги разменят за стоки и услуги в страните по целия свят, като така прехвърлят инфлацията именно там. Е, глупаците свършиха. Всички са наясно отдавна със схемата. Никой не иска да си дава суровините за пари, които не може да осребри обратно в стоки и услуги от длъжника САЩ. Облигациите им за държавен дълг стават само да си избършеш г..зъ. Те арестуват и крадат спестяванията на вложители в техните банки. Арабите си разпродадоха по тази причина активите. Откраднаха парите на Садам Хусеин, Моамар Кадафи и Русия. Сами си вкараха автогол. Всеки е заплашен да му бъдат откраднати парите. На ви сега вложители, на ви инвеститори, на ви купувачи на държавен дълг...

САЩ загубиха влияние в Близкия Изток и арабския свят, загубиха целия континент Африка, а цяла Латинска Америка най-сетне получи шанс да се освободи от мизерията подклаждана от САЩ, чрез спонсориране на криминалните групировки под названието "демократични сили и опозиция" и нарко кралете.

Единствените съюзници на колонизатора са само европедалите, защото те са доайените на колонизацията. Черни облаци са надвиснали в съдбата и кармата на тези.
БРИКС ще им видят сметката съвсем скоро.  :D

https://blitz.bg/ikonomika/vsichki-sreshchu-sashch-oshche-19-drzhavi-iskat-chlenstvo-v-briks-gradi-se-nov-svyat_news950032.html

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия