Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (655/919) > >>

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Май 13, 2024, 09:58:15 pm ---Аз като се сетя що глупости си наговорил в тоя форум  :), явно само тук се намират добри хора, да ги слушат, ми идва наум, дали ще се сетиш колко президента е сменила ФРГ за тия същите години?  :D

--- Край на цитат ---

Точно ОСЕМ :)
Та кой викаш пише глупости в тоя форум?
Разбирам те, трудно ти е да схванеш че има разлика между президент и министър-председател (в случая канцлер), свикнал си държавата да има цар (дет по съвместителство е и бог), и толкоз...

h2motor:
 juliang, те няма да имат президенти според действащата система пазеща статуквото. Това което правят не е от вчера, то е от отминали времена и същото като с Левски. Всички го правят. Няма да изберат един човек който да може да бъде прихванат, на тях как работи тази система им е пределно ясно. Няма смисъл, много пускат фишове за тотото, но не и те.

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Май 13, 2024, 10:23:54 pm ---Точно ОСЕМ :)
Та кой викаш пише глупости в тоя форум?
Разбирам те, трудно ти е да схванеш че има разлика между президент и министър-председател (в случая канцлер), свикнал си държавата да има цар (дет по съвместителство е и бог), и толкоз...

--- Край на цитат ---

Осем мишки-президенти, като нашите, дето нямат никакви реални властови функции.
Реално в Германия изпълнителната власт се осъществява от канцлера - министър председателя. А той - бабата без деца Меркел  :) е била цели 11 г., малко под министър-председателството на Путин, който е и президент. Има разлика в правомощията на президентската и парламентарната република, но и двете са западни системи. Руската не се отличава от американската, така че няма нищо нередно.

Да не говорим че на запад реалната власт се осъществява делегирано, не по закон, а поради религиозни, икономически, ако щеш конспиративни закони. Иначе винаги на върха на пирамидата стои един император.

Дори оная рунтава баба, дето я оплаква, че задължи и мен, да съм в траур - Елизабет, е император и от нея зависеше, кой ще става президент, кой парламентьор, какъв ще е резултата на изборите.
Да лъжеш, да лъжеш, кой да лъжеш? - себе си най-много да излъжеш....  :D

Ksurnev:
Вот, попали...

EDM electronics:

--- Цитат на: Ksurnev в Май 14, 2024, 10:07:52 am ---Вот, попали...

--- Край на цитат ---

Куда попали, в рот?  :D
Есть ли в рот, ето харашо...  ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия