Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Май 13, 2024, 01:47:59 pm ---Военнослужащие ВСУ перегрузили Starlink в ходе просмотров Парада Победы в Москве
https://topwar.ru/242227-voennosluzhaschie-vsu-peregruzili-starlink-v-hode-prosmotrov-9-maja-parada-pobedy-v-moskve.html
...9 мая 2024 года на Украине случилась перегрузка системы Starlink, с помощью которой украинцы подключались к You-Tube для просмотра военного парада в Москве. По данным компании, перегрузка составила 70%, а средняя глубина просмотра составила 91%. Причем Парад Победы смотрело не только гражданское население Украины, но и военнослужащие ВСУ на передовой, являющиеся основными пользователями терминалов...
--- Край на цитат ---
За теб не знам, аз парада го гледах. По-рехава работа съм виждал само на нашия парад...
Вероятно затова и украинците са скочили да го гледат - да се посмеят... :)
Ksurnev:
Май Путин си е намерил заместник - новия министър на отбраната Андрей Белоусов.
h2motor:
juliang, по време на война или военни действия да правиш парад с военна техника означава че просто си лишил фронтоваците от нея, руснаците не са загубен народ и биха го изтълкували лошо. Не знам защо така се получава, но в много демократичния запад все едни и същи държавни фигури се търкалят, а в Русия има смени дори без причина - май дават шанс на други да поемат различни постове и да реализират уменията са. Сега там има много нови , има и млади в сравнение с които Зеленски е на възраст.
juliang:
--- Цитат на: h2motor в Май 13, 2024, 06:05:03 pm ---juliang, по време на война или военни действия да правиш парад с военна техника означава че просто си лишил фронтоваците от нея, руснаците не са загубен народ и биха го изтълкували лошо. Не знам защо така се получава, но в много демократичния запад все едни и същи държавни фигури се търкалят, а в Русия има смени дори без причина - май дават шанс на други да поемат различни постове и да реализират уменията са. Сега там има много нови , има и млади в сравнение с които Зеленски е на възраст.
--- Край на цитат ---
Честно, не знам дали живеем в една и съща Вселена...
От 1991 година досега (34 години) Русия е имала точно ТРИМА президенти. Като двама от тримата се менкат на постовете президент и министър-председател от 24 години...
А ако ми казваш че Московия е пратила ЦЯЛАТА военна техника в Украйна и няма за един парад... нещата ще да са много зле... :)
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Май 13, 2024, 09:22:13 pm ---Честно, не знам дали живеем в една и съща Вселена...
От 1991 година досега (34 години) Русия е имала точно ТРИМА президенти. Като двама от тримата се менкат на постовете президент и министър-председател от 24 години...
А ако ми казваш че Московия е пратила ЦЯЛАТА военна техника в Украйна и няма за един парад... нещата ще да са много зле... :)
--- Край на цитат ---
Аз като се сетя що глупости си наговорил в тоя форум :), явно само тук се намират добри хора, да ги слушат, ми идва наум, дали ще се сетиш колко президента е сменила ФРГ за тия същите години? :D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия