Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (386/919) > >>

EDM electronics:
Бат ти Мишу,
ако е свастика, ще я види от орлов поглед,
ако няма никой на хоризонта му изплува мираж с комунист насреща,
но като не му отърва мълчи кът пъдарску дупи.  :)

Той завалийката хал хабер си няма как е създаден Израел, за Сталин говори. Кой го знае какви пропагандни книги е чел с лъжи, като тия дето постоянно засичам тук.

Израел е създаден от Британската империя в подвласни на империята земи. А СССР е една от първите страни, които признават държавата Израел.

Но пропуска тоя тарикат нещо друго, просто не знае. По същото време е създадена и държавата Палестина, но с тайната идея да се случи това с нея, което виждаме днес. Така и тази държава не се създава, защото ционистите освен, че присвояват цялата палестинска територия, извършват вече 80 геноцид по всички критерии на евроатлантизма.

Бат ти Мишу га е чесал пъпа в комунистически Институт по изобретенията в Пловдив, аз прав съм варвял под масата. Но на, порснал съм, за да му го напомням по-често.

Много лоши теС комунисти Ве другарки и другари?

Може ли някой да ме уреди в някой демократичен Институт да правя изобретения, да чеша пъпа кът Бат Ви Мишу през соца със заплата 4 700 лв., еквивалент на тогавашната 470 лв., аз да ви кажа какви долни са тия демократи, както за него комунистите, аз да ви кажа....  :)

Михаил Кузмов:
Как се говори с хора които не разбират какво искаш да кажеш?

Михаил Кузмов:
https://pogled.info/svetoven/kak-stalin-sazdavashe-izrael-zashto-na-sssr-mu-potryabva-evreiski-platsdarm.137091 другарите четат поглед инфо нали?

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Октомври 27, 2023, 12:20:12 pm ---Путин води многочасови срещи с медии и граждани.
От 12 държави са идвали да вземат ноу-хау за това: годишната пресконференция Владимир Путин (например).
Обаче никъде нищо подобно не се прави!
Защо?!

--- Край на цитат ---
Правеше се. Кастро го правеше. Всички знаем до какво доведе :)

--- Цитат на: VITAN в Октомври 27, 2023, 12:20:12 pm ---Представяте ли си някаква наша Тиква или Просто да дават 4 часа пресконференция на световни медии и да отговарят
без забавяне/задръжка на въпроси от абсолютно всякакъв характер!? Да отговарят умно и адекватно?

--- Край на цитат ---

Да, абсолютно адекватно отговаря... Превъртях набързо и ми попадна Ксения Собчак: https://youtu.be/qV1EeEpRBsk?t=10735
Поне не се крие какво мисли относно опозицията... :)

--- Цитат на: EDM electronics в Октомври 27, 2023, 11:49:45 am ---Само човек с много елементарни разбирания може да мисли и вярва, че двойник може да замести държавен глава на 100%.

Първо този двойник никога не може да е 1:1 същия по височина, структура на тялото, геометрия на черепа, пропорции на лицето, да не говорим за гласа.

--- Край на цитат ---

Толкова назад си с материала, че няма накъде повече... Но за едно си прав - гласа е нещо, което се имитора най-трудно, и именно там нещата леко издишат. За обикновения човек е трудно да го схване, за посинелия от водка Вася - невъзможно, но компютърни анализи на записите на Путин разкриват интересни неща. Потърси в тубата, едни японци са си направили труда да пуснат малко данни за "предъвкване" през компютрите...
Както подсказвам за 4-ти път вече, преди 1989 години имах кратковременно трудово вазимоотношение с една ... структура, част от която се занимаваше с тогава тепърва навлизащите в тази сфера компютри. Резултатите от написаните "на коляно" програми показаха доста изненадващи резултати. Успяваха да разпознаят глас който умишлено и доста талантливо се представя за някой друг и резултата беше над 80% спрямо под 50% при разпознаване от човек, при това човек който се занимава професионално с такава дейност. Подобно беше съотношението и при разпознаване на снимки. Можеш да си начучориш всякакви гримове, ботокси, перуки и каквото се сетиш, и такива "украшения" сравнително лесно заблуждават човек, защото са правени да заблуждават хора. Обаче компютъра работи по съвсем друг принцип, и когато успееш да му обясниш какво да търси, всякакви "мимикрии" стват до голяма степен безполезни. Защото не можеш да скриеш съотношението между разтоянието между очите и височината на която ти почват или свършват ушите (съвсем примерно). Тоест вероятно можеш, но никой никога не си е поставял за цел да промени тези съотношения, защото те не се "хващат" от човешкото око и мозък. Компютъра работи със съотношения и ъгли, а не наслагва шаболни върху образа и да гледа за съвпадение.

Примерно знаеш ли как компютъра търси пръстови отпечатци за съвпадение в база данни? Може да прерови базата данни на всички които някога са дали отпечатъци за секунди (това преди 30 години, сега вероятно ще е за стотни от секундата), и да ти "изплюе" 10-20 вероятни съвпадения, сравнението с които вече е фасулска работа.
Първо търси "центъра" на отпечатъка. Всеки отпечатък е до голяма степен концентричен и има най-вътрешен контур. След това тръгва навън и търси край или разклонение на линия. Най-вътрешното (най-близкото до центъра) такова отклонение се приема за "посока север" или 0 градуса. Към всяка следваща такава специфична точка се измерва ъгъла спрямо "север" и се брои колко линии се пресичат от "центъра". И вместо картинка която трябва да сравняваш с друга, теб ти се налага да сравниш само две поредици от числа  във вида "3,72 5,115 6,18 8,43..."

Ма що ли ти ги обяснявам тия работи, ти си велик програмист... :)

Момченце, такива неща съм правил, такива неща съм виждал, че ти е бедна фантазията... Бълвай си змиите и гущерите, само внимавай да не се презорваш много, че инфаркта покосява все повече млади хора...

--- Цитат на: EDM electronics в Октомври 27, 2023, 03:07:23 pm ---Диляна Гайтанджиева: Това, което видях в Газа, ме разтърси из основи

Когато палестинците направят нападение в Израел на военни обекти медиите в целия свят се активизират и ги показват, като терористи.

Ще мълчите като суеци либерал-фашистите.....

--- Край на цитат ---

Нищо няма да казвам:
https://www.youtube.com/v/f6SkOnToe5w

За фосфора - можеш да си припомниш тези кадри:
https://www.youtube.com/v/W3MK-xkx_ck
Сега чакам от теб подобни от Палестина... ама само ще си чакам май...

И пак ти казвам - много ти е разтегателен аршина...

VITAN:
Жужи И. Кехая,

1. Как те търпи жена ти не знам. Такова дребнаво човече, което, като аргументация заядливо да дребнави - не знам как се търпи.

2. Ксения Собчак?! Трябва да си претърпял инсулт, за да пробутваш това глупаво мекотело за аргумент? И честно, не знам кой е по-нагъл: тя или Нахални. Той поне не е толкова тъп.

3. В "Азовсталь" твоите нацисти в подземията държаха като заложници (жив щит) цивилни. После почти всичко живо изпълзя от дупките и се предаде... Разбирам, че не разбираш разликата, но ей тъй - "за протокола".

4. Пак се правите на луди (не само ти, ами и водородния). Акъла и паметта на Путин (сиреч начина на мислене) никой не може да фалшифицира. Този "отпечатък" може да имитира само по-умен и паметлив от него. В кибернетиката се казва: управляващата система трябва да е по-сложна от управляваната (разбирай имитираната). А като сложим, че трябва да има и физическа тотална прилика - мисия невъзможна!

5. Простей си де, щом Димел-а и EDM те търпят, нещата са ОК. Демокрация. Да обясня: демокрацията на древна Гърция е власт на олигархията, която се прави, че управлява от името на народа. Тирания - тирана с помощта на народа - мачка олигархията. Кога пада Константинопол?! Когато от чиста монархия Византия става олихархат. Държавата приватизира своите монополи и ги дава на честните частници... И държава => йок кахър!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия