Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (385/919) > >>

EDM electronics:
Диляна Гайтанджиева: Това, което видях в Газа, ме разтърси из основи

Когато палестинците направят нападение в Израел на военни обекти медиите в целия свят се активизират и ги показват, като терористи.

Когато Израел нападне палестинците и трепе наред, като със самолети ги залива с БЯЛ ФОСФОР, не от последния конфликт, а ВИНАГИ!!, медиите не забелязват нищо. Това са т.н. демократични медии, които постоянно говорят за демокрация и права на човека.

Журналистката разказва какво е видяла с очите си, как деца горят живи от белия фосфор, който е забранено оръжие и то над цивилни. Плакала е часове в колата си. Разбрала е лицемерието на запада и бутафорната им демокрация.

Михаил Кузмов отново ще се скрие, ще се направи че не е прочел и видял, няма да коментира - той предполагам одобрява. Вече колко пъти го питам, той мълчи и като един папагал или надраскана грамофонна плоча повтаря едно и също за лошите комунисти. Тях отдавна ги няма, но той продължава да тъмани, но не тъмани задето е работил в Института по изобретенията на комунистите, щото там е било голямото чесане на пъпа. Когато имаме изгода си траем - не са лоши комунистите, когато нещо не ни е угодно - тез мръсни комунисти.....

Гледайте:

https://www.youtube.com/v/tCYpAt6HipY

От 2008-2023 г. в Концлагера Газа са убити и ранени над 150 000 палестинци - се говори в кулоарите на ООН.

33 000 от тези жертви си били деца, повече изгорени с бял фосфор!

Това ли е американската демокрация, а Михаил Кузмов?

Вижте, вижте за какво иде реч в ООН:
https://www.tiktok.com/@jemalkehaiov/video/7290450614885174560?lang=en

Ще мълчите като суеци либерал-фашистите.....

Михаил Кузмов:
https://zemya.bg/%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D0%B1%D0%B8%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D0%B9%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%B2%D1%8A%D0%B7%D0%B5%D0%BB-%D0%B8%D0%B7%D1%80%D0%B0%D0%B5%D0%BB-%D0%BF/.     имаш ли против тези факти?

EDM electronics:
По американските и евроатлантическите стандарти моя прадядо, като е бил хайдутин и се е борил за освобождението от османско робство, за да може сега Горелкаджията да отрича робството и Баташкото клане, вместо да копа карпуз някъде в Анадола с фес на главата и шаечени потури, с гега в ръка,

прадядо ми е бил ТЕРОРИСТ! :)

По логиката и поговорката, че под крушата не падат ябалки илиза, че и аз съм терорист  :D. Ей такива терористи като мен хулят колониалното робство на 21 век.

Ей такива терористи са и Хамас, като мен и дядо ми.

По американските медии, които са въздесъщи, щото и нашите са тяхни, съобщиха едни големи лъжи:
- клали били Хамас бебета. Клали, ама на върба в сряда, клали...
Взели били заложници! Взели, ама не да ги убиват, напротив дори освободиха две бабички, защото били болни, да не умрат. Взели 200 заложници евреи с намерението да ги заменят за 5 000 - 6 000 палестински заложници, взети от израелските терористи и напъхени в затворите в Израел.

Ей такива терористи са се били в Плевен и на Шипка, да могат сега неблагодарниците да ги плюят.

Михаил Кузмов:
Ами нещата са досущ такива! Вие ще бъдете македонци а не българи! Ай сега вземи да вденеш защо Сталин е държал да се създаде държавата Израел!

Ksurnev:
Другарю Кузмов, видя ли картите, които публикувах? Сигурно си ги видял, ама не ги
коментираш, щото не ти оттърва. Фараона е виновен, че ги е испуснал от ЕГИПЕТ.
На картите се вижда колко е била Ханаанската земя. А може би си масон?

XAU/USD... подмина 2000$

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия