Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (387/919) > >>

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Октомври 28, 2023, 09:11:44 am ---Жужи И. Кехая,

1. Как те търпи жена ти не знам. Такова дребнаво човече, което, като аргументация заядливо да дребнави - не знам как се търпи.

--- Край на цитат ---

С'я разбираш що ЕДМ-а няма ни жена, ни гадже, ни коте дори... :) Как не му писнаха оловните му обувки не ми е ясно. А това че оловни обувки носят тежководолазите за да не изплуват, а аз нося такива с метални бомбета показва и тоталната му дилетанщина в почти всички сфери на живота.

--- Цитат на: VITAN в Октомври 28, 2023, 09:11:44 am ---2. Ксения Собчак?! Трябва да си претърпял инсулт, за да пробутваш това глупаво мекотело за аргумент? И честно, не знам кой е по-нагъл: тя или Нахални. Той поне не е толкова тъп.

--- Край на цитат ---
И се сещам за еленовода...
A ти доста селектвино наблягаш на задаващия въпроса, а не на дълбокия смисъл и многопластовостта на отговора на титана на мисълта... :)

--- Цитат на: VITAN в Октомври 28, 2023, 09:11:44 am ---3. В "Азовсталь" твоите нацисти в подземията държаха като заложници (жив щит) цивилни. После почти всичко живо изпълзя от дупките и се предаде... Разбирам, че не разбираш разликата, но ей тъй - "за протокола".

--- Край на цитат ---
Сещам се за подземия, и за цивилни заложници. Никаква разлика. Чакаме да се предадат. Ама едва ли. Както казах малко по-нагоре - ако в Израел водата не беше толкоз кът, досега да са ги издавили като плъхове.

--- Цитат на: VITAN в Октомври 28, 2023, 09:11:44 am ---4. Пак се правите на луди (не само ти, ами и водородния). Акъла и паметта на Путин (сиреч начина на мислене) никой не може да фалшифицира. Този "отпечатък" може да имитира само по-умен и паметлив от него.

--- Край на цитат ---

За да си царь всей Руси много акъл не е нужен. А недостига му се вижда от тоталното незабелязване накъде отива царството ти. Така че количеството акъл е най-малкия проблем при търсенето на двойници :)

--- Цитат на: VITAN в Октомври 28, 2023, 09:11:44 am ---5. Простей си де, щом Димел-а и EDM те търпят, нещата са ОК. Демокрация.
--- Край на цитат ---

Не е демокрация. Един младеж де се прави на фатмака на форума нееднократно го е заявявал в прав текст.

Ksurnev:
Дано не накарат руснаците да запеят Ставай страна огромная, Ъхъъ!!!

juliang:

--- Цитат на: Ksurnev в Октомври 28, 2023, 10:36:19 am ---Дано не накарат руснаците да запеят Ставай страна огромная, Ъхъъ!!!

--- Край на цитат ---
Целия цивилизова свят чака най-накрая тая огромна страна да се събуди и най-накрая да заприлича на цивилизована държава, а не на емиратство... за съжаление не се случва. Някаква шайка само търси "врага с партиен билет" извън границите за да оправдае блатото в което потъват всички с всяка изминала година.

Ksurnev:
Ти си tavşan boku!!! Демек зайчд дарадонка.

VITAN:
Жужи И. Кехая,

1. EDM в реалния живот не е като този във виртуалния. За него нямай кахър! Това, че с *** си прави гаргара, не значи, че от виртуалката можеш да правиш изводи живота му в реалката! Капиш?!

2. "а да си царь всей Руси много акъл не е нужен." Още по-малко за USA !! Виж какво бостанско плашило за сложили за президент! Колкото до акъла на дядя Вова, не съм виждал държавен глава, който да му стъпи на малкия пръст - вече обясних защо.

3. Твоите нацисти, най-върлите батальони на Укро-райха взеха насилствено пленници от "руските" украинци. Руснаци и укро-нацисти са различни същества. Толкова различни, колкото араби и евреи. Ако не си чувал, и едните, и другите са братовчеди - сите чеда на Авраама...

И да поздравя всички твои съмишленици - руските "невидимки" не са като американските:
не се боят от мъгла, слънце и пясъчни бури...

https://www.youtube.com/v/OZI5vflJo4w
Русские асы пронеслись мимо глаз НАТО и "вынесли" половину авиаполка
| Секретная разработка РФ

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия