Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (202/919) > >>

Михаил Кузмов:
https://duma.bg/velikata-ruska-mechta-kak-da-ya-opishem-n53259   ето тук пише и за рашън дрийм

EDM electronics:
Съгласен съм  dmitarp.
Ако мен държавата ме е докарала до това дередже, ще съм с акъла си и ще го осъзнавам.
Там понеже голямата част го искат, както поне твърдят често, това означава, че е психиатрия.

Няма нормален човек, който да иска да живее по този начин. Всеки иска достоен начин на живот, къща, семейство, деца и т.н. "Те го искали" щото нямат друг изход, те са обречени, няма излизане от калта.

Другото обяснение, че социале е почти толкова, колкото най-масовата заплата 2 000 $ и се обезсмисля в повечето случай да работиш. Но с този социал не можеш да си позволиш квартира.

И на хоризонта се задава Западния Комунизъм с т.н. базов доход. Не от Русия е тръгнал комунизма и не от там ще тръгне в бъдеще, както нашите евроатлантици се самозалъгват. Западния комунизъм чука на вратата:
Базов доход с който ще ядеш само пластмаса, скакалци, полмово масло и канцерогени, обществени автомобили, фирмени /обществени/ жилища, т.е. липса на дребна частна собственост и джендар идеологията ще доведе до обществени семейства - жените общи, децата с отрязани пишки и с две дупки, скопени и стерилизирани, урудясали.  :D

Това е новия световен ред.

Михаил Кузмов:
ЕДМ, това все още не е новият световен ред! Както го описваш. Може и да стане! Можеш ли накратко да нахвърлиш своето виждане?

EDM electronics:
Моето виждане за бъдещето съвпада с това на проф. Боян Чуков в геополитически план и Петър Клисаров в икономически.
Ако искаш запознай се с техните анализи.

suliko:

--- Цитат на: dmitarp в Юли 18, 2023, 10:41:00 am ---Имам една схема, но не знам дали ще ти свърши работа защото не е на 220 волта, а на 22 волта и няма червена и синя жици, а са само жълти.

--- Край на цитат ---

dmitarp няма значения аз ще я увия със синьо PVC тиксо жицата ;) Та ако може схемата с описание я дайте там в темата за Капанадзе и благодаря.

--- Цитат на: suliko в Юли 18, 2023, 10:36:54 am ---Аз,Аз искам помощ от ЕДМ електрониката : Търся схема на Капанадзе и все не намирам дали би могло г-н ЕДМ да прегледа темата за Тариел Капанадзе и да даде схемата за да я си направя, аз и всички които си искат. Благодаря предварително за труда защото това вече е втората по големина тема в форума и ще ви трябват много десетки часове (дни) за да се разбере каква е схемата на Капанадзе знам че се състои от два компонента Високоволтов Тесла Трансформатор (с искрище - задължително) за създаване на високо напрежение с висока честота и нисковолтов източник фаза и нула 220 волта който е на входа на изхода имаме същото напрежение каквото е на входа но значително усилен ток при това импулсно усилване токовой усилитель се получава тока на импулси и трябва някаква схема и др. преобразувател на изхода за да се направи тока отново постоянен.

--- Край на цитат ---

Админа-модератор ЕДМ е прекалено зает от суетни от сутрин до вечер да бистри небивалици в политиката за да плаши, а можеше и той да даде удари едно рамо да даде една помощ с негова схема за Капанадзе да ми станат цели две докат довчера до днес вече нямах нито една бачкаща.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия