Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (203/919) > >>

VITAN:

--- Цитат на: Михаил Кузмов в Юли 18, 2023, 11:10:53 am ---ЕДМ, това все още не е новият световен ред! Както го описваш.
--- Край на цитат ---
Аха, Пентагона (пентаграма) харчи
за виагра от 42 000 000 до 294 000 000$ на година. Това какво е?!
( 4 супер-пупер-дупер изтребителя Фу-35 )

https://www.youtube.com/v/174fQxVr8Aw

Споко деде, твоите ще ни уредят с електронният концлагер. Жалкото е, че тебе може и да те няма. Което не значи, че няма да плащаш...

--- Цитат на: suliko в Юли 18, 2023, 11:17:39 am ---...а можеше и той да даде удари едно рамо да даде една помощ с негова схема за Капанадзе да ми станат цели две докат довчера до днес вече нямах нито една бачкаща.
--- Край на цитат ---
Kid, Капанадзе за сега е фикция. Такова животно не СЕ е пръкнало живородено.

Михаил Кузмов:
Очевидно имаш по задълбочено познаване на двамата, EDM. Аз повърхностно! Някои неща не са ми допаднали, вероятно за това не съм задълбочил в цялостното виждане. Да не може да се съди за едно виждане, теория или каквото и да било ако вадим от контекста части.

EDM electronics:

--- Цитат на: Михаил Кузмов в Юли 18, 2023, 01:08:57 pm ---Очевидно имаш по задълбочено познаване на двамата, EDM. Аз повърхностно! Някои неща не са ми допаднали, вероятно за това не съм задълбочил в цялостното виждане. Да не може да се съди за едно виждане, теория или каквото и да било ако вадим от контекста части.

--- Край на цитат ---
Според мен нещото, което ти пречи да схванеш цялата геополитическа картина са предразсъдаците - комунизъм и русофобия. Остави ги настрана и ще започнеш да мислиш обективно. Заплаха от комунизъм от Русия няма. Когато питаха не веднъж Путин на политическите и икономически брифинги разни руски възрастни комунисти идеалисти, дали отново ще се върне старото, той деликатно им отговаряше, че политика за връщане на държавното и премахването на частната инициатива никога не се е разглеждала, като вариант на бъдещата руска икономика. Пазарния принцип колкото и да е опорочен, е по-гъвкав и жизнен от социалистическата държавна икономика. Точно поради тези причини сега в безпрецедентните санкции в Русия икономиката им оцелява и се развива - расте.

Нито един западен политически анализатор не коментира соца, комунизъм и пр. дъвки за местната селска неолиберална пропаганда. Има почва да се надъха русофобска омраза на тази основа у нас - прави се, само че никой западняк не говори така, като Горелкаждията. Него още го преследва "Червената чума" - вика един призрак бродел из Европа, призрака на комунизма.

Фактите, подготовката и Световния икономически форум говорят, че комунизма идва от западните олигарси, само че държавите няма да се управляват от комунисти, а от корпорации - Бляк Рок.
Петър Клисаров много добре описва нещата, планировката - тя е публична, не е скрита, друг е въпроса дали ще се осъществи на практика, защото зависи доста фактори - Китай и Русия най-вече.

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Юли 18, 2023, 10:05:18 am ---Оловните обувки ВИ ИЗЛЪГА, че един работник, който вадел пънове получавал месечно 42 300 $, а изкуствения интелект, който даде официална информация от Бюрото по труда в САЩ, казва, че месечно за тази работа се плаща 3 682 $.  :D
Той завиши истината с 1 140 % - това се нарича дърта лъжа на евроатлантик.  :D

Къде си тръгнал да лъжеш EDM electronics "българино", знаейки че ще те излови още в зародиш, докато си си го помислил?  :D

--- Край на цитат ---

Хубаво е да задаваш въпроса коректно, ако искаш да получиш конкретен отговор:
https://chat.openai.com/share/5c442861-1240-4273-af43-136be7d1b314

--- Цитат ---The price of stump removal can vary depending on several factors, including the size of the stump, accessibility, location, and the specific method used for removal. On average, stump removal costs can range from $60 to $350 per stump.

--- Край на цитат ---

А още по-хубвао е да понаучиш малко наглийски за можеш да ползваш информация от източника, а не преразкази от руски...

С'я оставям на вас да сметнете колко ще спечели човек, който е извадил 6 пъна за ден... :) Дори да приемем че взима средната сум за бройка от около 200 долара, за 6 ще вземе 1 200 долара, и като приспадне разходи и данъци, ще се прибере с едно 800 долара в джоба. За 20 работни дена в месец това ще са над 15 000. Или около 200 000 за година.

Просто не разбирам как толкова млад, и вече се научи на "заплата"... Естествено че ако бачкаш за някой и очакваш заплата, ще спиш в кашон. Нормалните хора не работят за заплата и взимат толкова, колкото могат да изработят.

И вместо да питаш изкуствения интелект, можеше да влезеш в сайт като този: https://openpayrolls.com/ и да видиш колко взимат ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ в САЩ. Имай предвид че там заплатите на държавните служители са изключително ниски, но се компенсират със застраховки и пенсиониране, затова са привлекателни за търтеи дет не им се бачка...

comitopul:

--- Цитат на: suliko в Юли 18, 2023, 11:17:39 am ---dmitarp няма значения аз ще я увия със синьо PVC тиксо жицата ;) Та ако може схемата с описание я дайте там в темата за Капанадзе и благодаря.

Админа-модератор ЕДМ е прекалено зает от суетни от сутрин до вечер да бистри небивалици в политиката за да плаши....

--- Край на цитат ---

Текущ индекс за качество на живот

1    Хага (Хага), Холандия    215.5    123.6    79.3    79.9    63.1    5.6    22.0    19.2    90.6

131    София, България    125,0    58.8    58.6    57.4    47.3    9.8    31.0    69.1    76,0

154    Москва, Русия    111.1    56.8    63.4    65.9    35.5    22.2    50.6    55.9    55.

https://www.numbeo.com/quality-of-life/rankings_current.jsp

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия