Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (201/919) > >>

EDM electronics:
Другарки и другари, джендари евроатлантици,  :)
да ви покажа колко манипулативен е колегата евроатлантик Оловните обувки, като ни предоставя лъжлива информация касателно ваденето на пънове в САЩ, като източник на бомбастични доходи, хвърлейки прах в очите на слепите:  :D

Попитах АМЕРИКАНСКИЯ /не руския  ;)/ изкуствен интелект и вижте какво той отговори

Колко получава един работник в САЩ, който вади пънове на дървета?

Заплатите на работниците, които вадят пънове на дървета в САЩ, се различават в зависимост от няколко фактора, включително географското местоположение, опита на работника, размера на компанията, която го наема, и други.

Според данните от Бюрото по труда на САЩ (U.S. Bureau of Labor Statistics) към 2021 г., медианната годишна заплата за работници, занимаващи се с вадене на пънове и извършване на лесоразработка, беше около $44,190. Това означава, че половината от работниците в тази област са получавали повече от тази сума, а другата половина - по-малко.

Точната заплата обаче може да варира много в зависимост от редица фактори, като опита на работника, държавата или региона, в който работи, типа и мащаба на работодателя, обучението и сертификациите на работника и т.н.

Важно е да се има предвид, че данните за заплатите се обновяват редовно, и стойностите могат да се променят с течение на времето. Затова е препоръчително да се консултирате актуални източници, като статистически органи на правителството или обявления за работа, за да получите по-точна представа за средните заплати на работниците в областта на вадене на пънове на дървета в САЩ.

Оловните обувки ВИ ИЗЛЪГА, че един работник, който вадел пънове получавал месечно 42 300 $, а изкуствения интелект, който даде официална информация от Бюрото по труда в САЩ, казва, че месечно за тази работа се плаща 3 682 $.  :D
Той завиши истината с 1 140 % - това се нарича дърта лъжа на евроатлантик.  :D

Къде си тръгнал да лъжеш EDM electronics "българино", знаейки че ще те излови още в зародиш, докато си си го помислил?  :D

И идваме на моята:
Основната заплатка в САЩ е 2 500 $.  :)
Примерно един разносвач на пици или сервитьор, готвач в Мак Доналдс получава 2 000  $. С тия доходи там си пълен БОМЖ. Ще спиш по строежи, коли, храсти, кашони, дори най-елементарният душ ще ти се стори, като върхът на цивилизацията.

Колега евроатлатник, спри да ЛЪЖЕШ, спри да гледаш лъжливи видеа, нали знаеш че бдя неоморно над истината и обективността.  :)

Тук нагледно АМЕРИКАН ДРИЙМ: :D

suliko:
Аз,Аз искам помощ от ЕДМ електрониката : Търся схема на Капанадзе и все не намирам дали би могло г-н ЕДМ да прегледа темата за Тариел Капанадзе и да даде схемата за да я си направя, аз и всички които си искат. Благодаря предварително за труда защото това вече е втората по големина тема в форума и ще ви трябват много десетки часове (дни) за да се разбере каква е схемата на Капанадзе знам че се състои от два компонента Високоволтов Тесла Трансформатор (с искрище - задължително) за създаване на високо напрежение с висока честота и нисковолтов източник фаза и нула 220 волта който е на входа на изхода имаме същото напрежение каквото е на входа но значително усилен ток при това импулсно усилване токовой усилитель се получава тока на импулси и трябва някаква схема и др. преобразувател на изхода за да се направи тока отново постоянен.

EDM electronics:
Другарки и другари, джендари евроатлантици, :)
искам да заостря вниманието ви над факта, до каква дебилизация са докарали населението си в САЩ, разсъждавайки над снимките от горния пост:

Ако моята държава ме беше докарала до дередже, да спя в кашон, палатка, на пейка, да ям от кофите за боклук, да нямам семейство и т.н., никога, подчертавам никога не бих развял българското знаме, дори щях да стана евроатлантик  :D.

Обаче виждаме, че БОМЖ-ите в САЩ, въпреки адския си начин на живот, без покрив над главата, наркомания, педерастия и прочее бесия, с гордост забили на кашона-къща по един голям флаг и го веят с гордост и благодарност за "прекрасния" си начин на живот.

Това се нарича психиатрия колеги.  :D
Статистиката по този повод казва, че 70 % от американците са на транквиланти. И това явно идва от засъхналите им лъжовни, нарочни и принудени усмивки по лицата за щяло и нещяло и от щастието в което са потопени, мислейки че в другите краища на света хората пасат патки, по същия начин както Горелкаджията си мисли, че с оловните си обувки той е едни гърди напред пред селяните и комунистите.  :D

dmitarp:

--- Цитат на: suliko в Юли 18, 2023, 10:36:54 am ---Аз,Аз искам помощ от ЕДМ електрониката : Търся схема на Капанадзе и все не намирам дали би могло г-н ЕДМ да прегледа темата за Тариел Капанадзе и да даде схемата за да я нашправя аз и всички които искат. Благодаря предварително за труда защото това вече е втората по големина тема в форума и ще ви трябват много десетки часове (дни) за да се разбере каква е схемата на Капанадзе знам че се състои от два компонента Високоволтов Тесла Трансформатор за създаване на високо напрежение с висока честота и нисковолтов източник фаза и нула 220 волта който е на входа на изхода имаме същото напрежение каквото е на входа но значително усилен ток при това импулсно усилване токовой усилитель се получава тока на импулси и трябва някаква схема и др. преобразувател на изхода за да се направи тока отново постоянен.

--- Край на цитат ---

Имам една схема, но не знам дали ще ти свърши работа защото не е на 220 волта, а на 22 волта и няма червена и синя жици, а са само жълти.

dmitarp:
ЕДМ, има една съществена разлика обаче в обясненията, за американците това е негов избор на живот, докато при теб, държавта ще те е докарала до това дердже, това е либералното обяснение на нещата.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия