Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Юли 17, 2023, 10:23:04 pm ---Не пускаха бе ЕДМ-е, не пускаха... И ония, и нашите. Няма да ми повярваш, щот не си го виждал, ама аз знам как съм ходил на първото си обучение в Германия, как съм висял пред посолствата за визи, как австрийците не ме пуснаха на границата и трябваше да обикаляме половин Европа за да влезем в Германия...
--- Край на цитат ---
Аааааа... призна ли си най-сетне, не комунистите не са ви пускали /дремело им е за вас, като са знаели, че за нища не ставате ;)/ ами и западняците не са ви искали по същите причини. :D
Западняците преди и сега ви смятат за подчовеци, негрите се ползват с по-голямо уважение и предпочитание от вас. Те са културни и не ви го казват в очите, но когато заживеете сред тях, ще го усетите. В техните очи сте роби и изглеждате така, както във въшите изглежда един парцалив менгян. :)
Истината е, че българите са били уважавани и обичани само от руснаците. Нито гърците ни обичат и харесват, нито турците /но сякаш те най-много след руснаците/, да не говорим за западните държави. Ти викаш те много убави ора, е те викат ей той с горелката е подчовек - роб, да му бяхме хвърлили бомбите в София още докато е бил дете с една бомба-играчка. :D
VITAN:
--- Цитат на: EDM electronics в Юли 17, 2023, 10:32:16 pm ---Истината е, че българите са били уважавани и обичани само от руснаците. Нито гърците ни обичат и харесват, нито турците ... да не говорим за западните държави.
--- Край на цитат ---
Алергични са към всяка истина.
А и акъл се иска за да го схванат (това горе). На тях любов не им трябва, трябва им да чувстват ботуша на благородния бял сахиб. Само така се подмокрят.
Наистина вече вярвам, че деде-то е работил в Институт за нищо-правене. Даже мисля е бил един от интригантите там. Само жълти новини го теглят, нещо да е Уау!, а не може да си сглоби какво се случва наоколо.
Другият е клинична картина, той е за специалисти...
Никой от тях обаче не иска да се гърби в Англия или САЩ.
Знам вече хора, които се връщат от благословеният им Запад. Защо ли?
Някои си казват защо, някои лицемерят. Но то всичко си личи...
EDM electronics:
--- Цитат на: VITAN в Юли 17, 2023, 10:42:29 pm ---
Наистина вече вярвам, че деде-то е работил в институт за нищо правене. Даже мисля е бил един от интригантите там. Само жълти новини го теглят, нещо да е Уау!, а не може да си сглоби какво се случва наоколо.
Другият е клинична картина, той е за специалисти...
--- Край на цитат ---
За мен Дядото нищо не е работил през соца, бил е връзкар и правил някакви "изобретения", т.е. нищо, превл е нищо и лошите комунисти му плащали затова десетилетия. Баща ми като счетоводител е взимал 200-220 лв. заплата, а Дядото тогава е взимал 470 лв. без да прави нищо. Ходил е на работа за муабет - това е истината.
Представяш ли си какъв връзкар трябва да си, единия да взима 220 лв., другия 470 лв. в една система. Баща ми не се е оплаквал, а тоя орева орталъка. Тези хора са по природа оплаквачи.
И точно такива като него най-много плюят соца. Няма ненаказано добро. Никаго не трябва да се прави услуга или гратис да се дава, защото ще получиш е тая благодарност, като дядовата.
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Юли 17, 2023, 10:46:19 pm ---И точно такива като него най-много плюят соца. Няма ненаказано добро. Никаго не трябва да се прави услуга или гратис да се дава, защото ще получиш е тая благодарност, като дядовата.
--- Край на цитат ---
Ще се сетиш най-накрая :)
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Юли 17, 2023, 10:59:51 pm ---Ще се сетиш най-накрая :)
--- Край на цитат ---
При мен нещата не стоят за досещане, аз многократно съм получавал житейски уроци по този повод.
Винаги, когато съм проявявал самоинициатива да помагам на хора от съжаление, че много били зле по разни критерии, няма случай тези хора да не са ми отвръщали с неблагодарност за гратиса който са получили от мен, като божия помощ, чрез мен Бог им е помагал, ами дори и накрая виновен излизам, лош, помогна ми тоя лошия /комуниста :D/. Също както Дядото плюе комунистите, дето го търпели десетилетия наред и направили точно за такива като него цял институт да "чеше пъпа на работа", докато обикновените и немрънкащите хора се опъвали каиша. Бил съм участник в абсолютно същата ситуация многократно в живота си.
Питайте го сега Дядото, колониалните демократи защо нямат такъв институт - тези тъпунгери?
Разбрал съм философски, че щом един човек страда за каквото и да било на тази планета, то има защо, то не е случайно, няма случайности във вселената. Говедото трябва да страда. И вече твърдо се придържам към принципа "не ти ли искат помощта, не си я давай" и другия не по-маловажен принцип "бий, да те уважават". :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия