Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Малко нецензурирана история...
VITAN:
--- Цитат на: juliang в Септември 20, 2022, 11:23:58 am ---Ма знам ли... да не се случи като с Чаушеску.
--- Край на цитат ---
Чаушеску беше разработка на КГБ и ЦРУ в краткият момент, кога бяха ортаци:
- Защото поиска ядрена бомба.
- Защото изплати всички дългове на Румъния, а това за световните банкери е анатема!
Как може държава без дългове?!
stan_by:
--- Цитат на: EDM electronics в Септември 19, 2022, 11:37:26 am ---Обаче по едно време много взе да ми не натрапва на ушите русофобията от централните масмедии, като имаш на предвид, че нито гледам телевизия, нито радио
--- Край на цитат ---
--- Цитат на: EDM electronics в Септември 20, 2022, 11:07:17 am ---Докато погребваха бабишкерата цял месец и ми продъниха ушите колониалните медии
--- Край на цитат ---
Как така не гледате телевизия и не слушате радио, а пък Ви продънват ушите? :o
Интернета раздвоява хората май, разцепва ги. ::)
EDM electronics:
--- Цитат на: stan_by в Септември 20, 2022, 02:46:33 pm ---Как така не гледате телевизия и не слушате радио, а пък Ви продънват ушите? :o
Интернета раздвоява хората май, разцепва ги. ::)
--- Край на цитат ---
Около мен гледат, какво учудващо има - дочува се. И ще ме изпитваш ли?
Някакъв проблем ли имаш с мен?
Интернета раздвоявал хората, разцепвал ги бил...
Що за простотии пишеш, я по-конкретно?
Михаил Кузмов:
https://www.kaldata.com/it-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/lockheed-martin-%D0%B4%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B0%D1%80%D0%BC%D0%B8%D1%8F-%D0%BB%D0%B0%D0%B7-391642.html. Виждате ли колко жалко? Първата държава с най висок БВП, заделя за високо технологични оръжия. Русия не и отстъпва. Какво да очакваме?
VITAN:
По темата: Новата родина на нацистките доктори...
https://www.youtube.com/v/JVSfITVyroM
Упс, то и по темата за COVID става! Не е само история.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия