Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Малко нецензурирана история...
merlinbg:
--- Цитат на: juliang в Септември 20, 2022, 10:20:45 am ---Относно погребението на кралицата на Великобритания... Не мога да си позволя аз да го кажа толкова направо, затова ще цитирам Иво Сиромахов:
--- Край на цитат ---
Да, аз съм Ганьо... не съм някакъв високопоставен паркетен лъв, като Ватмана Евгени Минджев!!! Но за мен е много по-важна смърта на майка ми на 5-ти този месец и ми е дала много повече отколкото някакво бабе което е крало от половината свят. И ме е яд, че при положение, че беще убита в Инфекциозното отделение на болница "Св. Ана" аз нищо не мога да направя за да накажа докторите, които се подиграха с нея (освен физическа разправа де, но и до там може да се стигне ако не ми уважът жалбата).
Да, аз съм Ганьо и се гордея с това, че нямам измислената "синя" кръв на измислените герои, които толкова скърбят за красливата бабичка. А на всичкото отгоре повечето са там за си правят PR на неин гръб за последно. Не ти ли се струва срамно и мерзко??? На мен да.
VITAN:
merlinbg, Хулио поне е хомо сапиенс. Идва по-лошо. Цитат:
""Експертите изчисляват, че около 90 процента от онлайн съдържанието може да бъде синтетично генерирано до 2026 г.", предупреждава докладът, добавяйки, че "новини, снимки и дори исторически факти могат да бъдат генерирани или манипулирани с помощта на изкуствен интелект". Документът вещае и появата на синтетични медии, в които съдържанието е поверено на AI ботове и усилване на дезинформацията в интернет.
Както вероятно се разбира от само себе си: 90 процента е доста смущаващо число. Разбира се, хората вече са свикнали - до известна степен - с присъствието на ботове. Генерираните от изкуствен интелект изображения по въведен текст също са доста популярни. Но близкото бъдеще вещае доста по-драстични промени.
...
Създаването на "синтетични медии", в които съдържанието е поверено на изкуствен интелект, може да се окаже и по-евтино от създаването на дезинформационни "фабрики за тролове" и наемането на журналисти, за писането на фалшиви новини."
Za кралицата имам една картинка:
https://www.km.ru/sites/default/files/imagecache/640x640/mumb_1.jpg
EDM electronics:
juliang , този Иво Сиромахов и неговия чорбаджия Слави Трифонов хич и не ми ги давай за пример тия. Знам какви са му разсъжданията. И двамата са едни колхозници, които като са отишли от колхоза в София си мислят, че са на върха на лайното.
Докато погребваха бабишкерата цял месец и ми продъниха ушите колониалните медии, умряха 1 000 български бабички. Някой пука ли му за тия наши български бабички?
Коя бабичка е по-полезна и по-заслужава уважение, английската или българската?
Тоя Сиромахов казва, че не сме помнили историята, има тъкмо обратното, именно заради историята ние не искаме да слушаме за английски бабички - какво ни интересуват.
Англичаните никога не са били добронамерени към българите, няма пак да споменавам бомбардировките.
Ако сега ти, дето правиш дълбок поклон пред бабичката и нейната харизма отидеш в Англия и се конкурираш за работа с негъра от Гана или Брега на слоновата кост, него взимат, тебе те смятат за подчовек. Ей така и много хора, като мен, също не ги имам англичаните за арни ора. :)
Ти чувал ли си някой в Англия, някъде по новините да се е жалело който и да е българин, да не говорим за бабички въобще?
Няма и да чуеш, за тях каждой българин ето нишеброд. :D
Представяш ли си в Англия 2 седмици по всички новинарски емисии да ги занимават с някой умрял българин?
Има много хора, в т.ч. и аз, които не можем да бъдем прозападни анилингуси. :)
VITAN:
Бабето си отиде овреме, що цунамито ще започне да помита 1-во Англия.
Доларовото цунами:
https://rutube.ru/video/b113f9beb7c27cd259f6fab456eb1096/
Проблемы США (1) — утеря доверия и страха: Американские долги — они никому не нужны
P.s.: Дано тролевете помнят приноса на англичаните в Руско-турската освободителна война... Тоя принос доведе до нови войни и национални катастрофи (съответно). А дано, ама надали!
juliang:
EDM, ти нямаш спомени, но аз имам от периода, в който ръководителите на ЦК на КПСС се сменяха по-бързо отколкото аз си сменях чорапите. За 10-тина години май трима се пренесоха в небитието. Беше ми писнало да гледам церемониите по погребенията им.
А и все пак тая я погребаха, за разлика от мумията на един вожд, дето все още ходят да му се кланят. Па добре че не вдигнаха още един мавозлей за Брежнев.
И ако трябва да проявявам извратен черен хумор... като дойде времето един друг "велик държавник" да се пренесе на другия свят, усещам че колкото и държавни глави да дойдат, все ще ти се струват малко... а имам усещането че това време не е толкоз далеч, ще натрупаш лични наблюдения... Ма знам ли... да не се случи като с Чаушеску.
П.С. С Витко хвърлете един поглед в чата, пуснал съм нещо там да не омазвам съвсем и тая тема :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия