Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Малко нецензурирана история...
VITAN:
--- Цитат на: alvion в Септември 19, 2022, 11:16:56 pm ---Смешник,за какъв се мислиш....?
--- Край на цитат ---
За такъв, който знае повече от тебе и може да го докаже.
alvion:
цитат....
Католицизма роди протестантството. Протестантството роди либерализма. Либерализма роди ЛГБТ, BLM и пр.
три грешки в 3 изречения,неграмотник...
1 въпрос: на какво е символ петолъчката ? и 2... кой е инициаторът на "гръцкият проект"?
VITAN:
--- Цитат на: alvion в Септември 20, 2022, 01:09:55 am ---Католицизма роди протестантството. Протестантството роди либерализма. Либерализма роди ЛГБТ, BLM и пр.
--- Край на цитат ---
Протестантството още роди над 10 000 секти (броено през 90-те години), коя от коя по "безбашенная" (безразсъдна).
Послепис: Западен пенсионерски поздрав...
https://www.youtube.com/v/X-zsrnXDW94
Расплата Европы за газ все ближе | Темная эра Европы близка как никогда
EDM electronics:
--- Цитат на: alvion в Септември 19, 2022, 10:45:03 pm ---Травеститски партита, Владимир Ленин, пропагандиращ сексуална свобода, нудистки анархисти в трамваи, нуди плаж в близост до храма на Христос Спасител... такъв е бил руският живот в началото на съветската държава....
Из кодексът „Дванадесет полови заповеди на революционния пролетариат!!Клара Цеткин и Александра Колонтай напълно могат да се гордеят със съвременните си последователи, макар и те да не подозират, че до голяма степен възгледите им за семейството и секса са били описани още преди сто години. Дали действително вярата в любовта и брака ще отмре или както през 20 век ще се появят сили,...?
Сред ранните болшевики ключов пропагандатор на новия семеен ред е Александра Колонтай, руска революционерка, а по-късно и дипломат. Имало е популярна теория, често приписвана на Колонтай - за "чашата с вода". Според нея любовта (и следователно сексът) трябва да бъде на разположение на всеки по възможно най-лесния начин като да поискаш чаша вода.
--- Край на цитат ---
alvion, започваш много да ме дразниш.
Пускаш само пропагандни лъжи. Затова ли се подвизаваш във форума?
Подмазваш се на Бате си Джул ли? - безполезник, мухал такъв...
Кога през социализма са се проповядвали такива сексуални ценности?
Защо лъжеш, откъде ги взимаш тези материали и сееш лъжовна пропаганда?
Не помниш ли, че дори късите поли са били забранени и са им слагали печати по краката на момите, ако полата е по-къса от глезена?
През соца сексът е била тема табу, за какви групови сцени, за каква содомия ти говориш?
Кога си срещал по вестник или телевизия такива призиви?
Ако някога е имало такъв случай - Белене и на прасетата.
Вчера ми правеше точно ти забележки, че съм бил скарвал хората. Защо си такъв провокатор, няма ли какво да правиш, изоставен си от близки и роднини ли, че пълниш форума с глупостите си и лъжите?
Правя ти последно предупреждение и ще те забаня завинаги!
juliang:
Относно погребението на кралицата на Великобритания... Не мога да си позволя аз да го кажа толкова направо, затова ще цитирам Иво Сиромахов:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия