Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Малко нецензурирана история...

<< < (80/93) > >>

EDM electronics:
Михаил Кузмов, така и не ми каза кои са орките, американците дето избиха маса народ в Ирак, Сирия, Югославия и Либия, или руснаците, ама те идват един след друг въпросите:

Половината от постовете ти тук са оплаквания, как лошите комунисти ти били национализирали частен наследствен имот в Пловдив - после ти го върнали обаче.
А как ще коментираш национализирането на Роснефт-Германия от германските демократ-неолиберали? Ми те тия също като комунистите бе, ама на едро конфискуват имущество за милиарди, не някакви си жилища. А пък каква е причината, не се разбира. Аз го разбирам ей тъй без причина. Не ти харесва някой какво прави, какво мисли и хайде да му вземем имота. Все едно сега аз тебе не те харесвам - никак даже, и примерно да те забаня, щото не те харесвам.

Много лоши били тез комунисти бе, другари и другарки.  :D

merlinbg:
   Луганска и Донецка република мислят да правят референдум за присъединяване към Русийската Федерация!!! След тях идват Херсонска и Харковска области... а после и останалите :) Цяла Украйна ще се присъедини към Русията след време :)

Михаил Кузмов:
Да ЕДМ, и още ще избиват като правят такива "хубави" оръжия! И твоите и моите, до колкото ги смяташ за мои!
Украинците са измислили да наричат орки, руските войници!
То мерилин, и в България печелят изборите, та една Украйна няма да присъединят, болшевишка работа!

EDM electronics:

--- Цитат на: Михаил Кузмов в Септември 20, 2022, 09:55:01 pm ---Да ЕДМ, и още ще избиват като правят такива "хубави" оръжия! И твоите и моите, до колкото ги смяташ за мои!
Украинците са измислили да наричат орки, руските войници!
То мерилин, и в България печелят изборите, та една Украйна няма да присъединят, болшевишка работа!

--- Край на цитат ---
Ти български език разбираш ли, не прочете ли какво конкретно те питах за "национализацията" от немците? Туй тяхното болшевизъм ли е?

И недей моля ти се така отчаяно да говориш, я горе главата, я по-оптимистично, руснаците ще загубят и няма да могат да освободят подложените на геноцид техни сънародници в Украйна, Путин ще умре всеки момент в бункера на оная дългата маса от ИКЕА  ;D, където се крие, а Русия ще се разпадне на демократични молекули.  :D

Бъди по-оптимистичен, че заради тебе твоя Джул, Джули  :D увеличи дозата на вечерната алкохолна упойка, как ще преживее иначе.  :D
Не стига това, ами явно по цял ден пренастройва горелките на дърва, щото газ и нефт йок - Рамазан.  ;D

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Септември 20, 2022, 10:17:08 pm ---Бъди по-оптимистичен, че заради тебе твоя Джул, Джули  :D увеличи дозата на вечерната алкохолна упойка, как ще преживее иначе.  :D

--- Край на цитат ---
Празнувам бе ЕДМ, празнувам...  Не си ли личи по писането ми в чата? :)
И се пийвам хубава жива биричка от магазина "1000 beers", дет е на мегданя у Софето... минах днес покрай него и реших да са поглезя.
Ти май от Сливен беше... ша имам път наскоро че Тирбул-а нещо иска да минава на пропан-бутан. Миналата седмица пък бях до Филкаб-а. Преди 2 седмици пък бях до Калояново - там едни ТопМикс правят храна за животни... И Демея-та не са се обаждали отдавна - време е нещо да им се повреди... така че повод да ти донеса една градска бира ще се намери :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия