Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Малко нецензурирана история...

<< < (74/93) > >>

alvion:

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Септември 19, 2022, 11:24:11 am ---
След като постигаме консенсус че и американците и руснаците правят на практика едно и също, продължавам да недоумявам защо настояваш да се отнасяме към тях по различен начин :)

--- Край на цитат ---

Тук съм пропуснал да ти отговоря точно:

Там е работата, че искам именно да се отнасяме по същия начин, а реално се отнасяме по друг начин.
Защо не наложихме санкции на американците и защо не изгонихме дипломатите им при двете войни с Ирак, за Сирия, Югославия и Либия? Защо не ги обявихме за терористи?
Защо демократичната общност в ЕС не ги осъди за тези им действия?
Защо не им наложи същите санкции, като руските?
Защо не арестуваха активите на бизнесмените им и на национализираха предприятията им в Европа, като тези на Роснефт?

Защо след като за пореден път Азърбейджан нападна Армения, не наложихме санкции на газа, който купуваме от тях по същите причини, като на Русия?

Сега разбираш ли що е то двойни стандарти и защо хора като мен не лапат мухите, не ядат доматите с коловете по нашия край и не могат да бъдат залъгани с БМВ-та и Мерцедеси?

Ако трябваше да постъпим по същия начин като с американците, трябваше просто да си мълчим и незабавно да признаем самообявилите се руски републики в Донбас.
Уви не е така и аз затова така натъртвам от край време за двойните стандарти и лъжовната им демокрация.

Няма никаква демокрация и никога не е имало, дори високопоставени американски политици са го казвали - кой съм аз да им противореча?  :D

EDM electronics:

--- Цитат на: alvion в Септември 19, 2022, 11:53:31 am ---1. Ако сте си я карали добре досега, ами защо ви беше тази политика да се месите и във форума да я правите, не можеше ли да пробвате някой СЕ Експеримент, да ни покажете, след като имате трите необходими неща: възможности (пари), време и желание, а и си чешете пъпа, то моля ви искрено да начешете и свободната енергия.

2. И за да има градивност експериментирайте и показвайте какво правите не само да пишете за политиката и да ни скарвате помежду.

--- Край на цитат ---

Да знаеш нагло звучат такива въпроси и обвинения от твоя страна.
1. Не може да изискваш от някой нещо без самия ти да си способен да дадеш. Ти кога ще направиш нещо и кога ще престанеш да си копирната машина на форума? Не знаеш ли, че в тоя живот преди да поискаш да ти се даде, трябва да кредитираш - ти да дадеш. Ако бяхме една фирма и всеки трябваше да даде своя дял от капитала с пари или апорт, то задай си въпроса, ти какво си дал на тая фирма? съдружник който изисква от другите съдружници да работят, а той се държи, като директор и нищо не влага, проси за освобождаването му.

2. Аз ли ви скарвам помежду ви?
Ами ти първо си погледни провокативните постове по-напред с които питаш ехото и то не винаги ти отговаря, но си провокатор на политически дрязги, определено. после гледам през почивните дни, докато аз съм чесал отново пъпа, някой друг ме е провокирал и то не без участието на един главен провокатор - Кузмов.

И понеже ти си новобранец в тоя форум, ще ти кажа и не само на теб, че преди да се появят Радико и Бате Джул, тук не е имало такива дискусии или и да е имало са били в лека форма. Появиха се те и взеха да дразнят положението, а аз имам характеристиката да не си оставям магарето в калта.

Ти с какво си толкова зает, че не успя досега във форума да завиеш едно болтче?
Бас хващам, че във всички направления в живота е същото.  :D
Ти имаш претенциите да си съдружник в гражданско дружество с идеална цел, но не си вложил абсолютно никакъв собствен капитал в него и имаш наглостта да изискваш от останалите и най-вече от управителите на това дружество, от изпълнителните директори.  :)

Помниш ли наскоро ти пусна една тема в която си нямаше и хабер и не ти а аз бях тоя, който направи на практика темата ти и ти дадох наготово и теория и практика.
не става с копи-пейст, акъл трябва за всичко и човек да не го мързи, но не да искаш от другите, а ти, ти дай нещо на хората бъдева.

alvion:
https://www.youtube.com/watch?v=Fqh7zx664GE
https://www.youtube.com/v/Fqh7zx664GE
Напредналата Древна Технология в Железния ДЕЛХИЙСКИ Стълб - Тайни от Миналото | Скритата История Е36
14 611 показвания Начало на премиерата: 17.09.2022 г. Скритата История 30,5 хил. абонати
В науката е проява на висше достойнство да търсиш онези откъслечни истини, до които са достигнали древните, и да продължиш да ги развиваш. Тази мисъл на немският писател Йохан Волфганг фон Гьоте се превръща в абсолютна максима, особено в случаи и изследвания като нашите, тук в канала. Така и днес ще потърсим тази малка откъслечна истина в напредналите умения на древните. Днешното ни пътуване ще ни отведе до храмовият комплекс Кутуб в Мехраули, Индия, където ще се сблъскаме с един обикновен на пръв поглед обект, по-известен като железният Делхийски стълб.
Тази колона е поредното силно доказателство за напредналите знания и развитите технологии на древните народи. Тя предизвиква нашите разбирания за развитието на човечеството и представя силно доказателство, че преди нас е имало други, напреднали народи.
Какви тайни ще ни разкрие Делхийската колона, предстои да разберем.
По хипотезата на Франк Джоузеф и Робърт Йохманс.

alvion:

--- Цитат на: EDM electronics в Септември 19, 2022, 01:43:07 pm ---...а ти, ти дай нещо на хората бъдева.

--- Край на цитат ---

Какво да дам, като нямам нищо на босия цървулите ли ще събуеш?
Нс кохо да дам, като никой тук не иска Капанадзе Генераторът.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия