Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Малко нецензурирана история...
VITAN:
--- Цитат на: xakep в Август 06, 2022, 08:56:54 pm ---Преди се ходеше на Албена и Смокини на плаж, а сега са плъзнали по европейски и американски плажове, мъка...
--- Край на цитат ---
1. Мъка е, че бизнеса с нелегални органи в Украйна на месец варира около 2 000 000 000 USD. На Запад яко се блажат.
2. Вашата мъка е, че 500-те години, когато Запада колеше, бесеше и грабеше => приключва...
3. Думата изрод се превежда от/на славянски като: вышел из рода... т.е. излязал от рода си. Рода болгарского.
4. За вашо съжаление, рода болгарского не е от германо-романската, нито от англо-саксонската цивилизации.
П.п.: Над Райхстага са се вели няколко флага. Напоследък е сниман и флага на ЛГБТ.
Радико:
Плажовете както и да е има обаче още един ярък показател:
В София в жк. Дружба се строи един нов небостъргач, "Trace tower" огромна трикорпусна сграда със гаражи на 5 нива. Както и да е. Обаче грубият строеж се изпълнява от една турска и една гръцка фирма. Едните правят единият корпус другите останалите два. На въпроса защо така главният технически ръководител отговори, че им излизало по евтино от българските фирми. Гръцка фирма със гръцки работници излиза по еврино от българските с "ниския" стандарт. Между другото Трейс вече се псуват, че са се хванали на тази въдица защото по скъпо но нашите работят с много по високо качество.
Абе Витане по добре ЛГБТ от колкото такива дето са убивали бащите си. За справка скрииншотите по горе.
juliang:
Радико, при нас труда е евтин, но по веригата нашите не си знаят мярката като крадат. Докато и гърците и турците крадат с мярка.
А за качеството - много зависи какъв контрол ще упражняваш над строителя. И колко пари ще откраднеш за да може с остатъка той да строи все пак.
VITAN:
--- Цитат на: Радико в Август 06, 2022, 09:27:39 pm ---Абе Витане по добре ЛГБТ от колкото такива дето са убивали бащите си. За справка скрииншотите по горе.
--- Край на цитат ---
Какво да ти кажа. Нямам думи.
Ако ти кажа: син ти зет да ти доведе, дъщеря ти - снаха,
ще кажеш, че съм те проклел.
А излезлите от рода си (болгарского) са ми като всички безродници.
Безразлични в общия случай.
Това с номера, дето убивали бащите си - не ми пробутвай тая пропаганда. Тук това е било изключителна рядкост, ако изобщо го е имало! А и да го е имало - изроди има навсякъде и във всички времена...
xakep:
Хора, вие нямате ли качествата и възможностите да възпитавате децата си, че се притеснявате от някакви ЛГБТ идиоти? На мен лично не ми пречат, ако не са ми в къщата. И преди и е имало и сега ги има, какъв е проблема!?!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия