Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Малко нецензурирана история...
VITAN:
В пропагандата. Спрямо преди 10 години, децата поискали да си сменят пола са нараснали с....
... 4000%.
В Канада един баща го осъдиха, че не давал на детето си да ***...
И за "пионерските" (гей) стаи във всяко начално щатско училище вече писах. Факт.
И всичко е САМО начало.
xakep:
Това което забелязах е, че повечето не знаят кой им е министър председател в момента или министър на вътрешните работи, но тръгнали да оправят Америка или Русия. Витане, статистиката пак ли е руска? Или следиш оня американски ненормалник, който сега има да плаща над 4 милиона долара заради фалшива информация?
VITAN:
Това е от човек, който прави по 10-20 милиона гледания на 1 клип.
По телевизията колко го гледат... повече толкова.
Когато ти направиш нещо, което да го видят 10 човека и те да го дадат на още по 10,
ела ми се обади...
За сега си никой.
xakep:
Прости хора има по целия свят, много ясно че ще има гледания. Както партия въZраждане и елитните им избиратели (всички интелигентни вишисти) успяват да привлекат още и още хора от тази елитна прослойка.
Радико:
--- Цитат на: VITAN в Август 06, 2022, 10:15:49 pm ---Какво да ти кажа. Нямам думи.
Ако ти кажа: син ти зет да ти доведе, дъщеря ти - снаха,
ще кажеш, че съм те проклел.
А излезлите от рода си (болгарского) са ми като всички безродници.
Безразлични в общия случай.
Това с номера, дето убивали бащите си - не ми пробутвай тая пропаганда. Тук това е било изключителна рядкост, ако изобщо го е имало! А и да го е имало - изроди има навсякъде и във всички времена...
--- Край на цитат ---
Аз мисля че п лошо проклятие е ако ти кажа "сина ти доноси да пише срещу теб в "народната милиция" да за разлика от Русия тук у нас чак такива ексцесии не са се случвали. Но аз лично имах възмижност "след години разбира се" да прочета донос написан срещу мен от мой колега.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия