Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Малко нецензурирана история...

<< < (30/93) > >>

EDM electronics:
Повишил му съ бил стандарта...
Преди на 24-то място, сега на 86-то от 200 държави, той вика повишил...
Повишено е числото, да, но стандарта?  :D

Най-мразя да ми сравняват, преди имал черно бял телевизор /Жигула/, сега ОЛЕД /БМВ/. Ама това не е от смяната на идеологията, щото още по-преди дядо ти е ходил с налъми по центъра.  :D

Радико:

--- Цитат на: EDM electronics в Август 06, 2022, 08:15:22 pm ---Повишил му съ бил стандарта...
Преди на 24-то място, сега на 86-то от 200 държави, той вика повишил...
Повишено е числото, да, но стандарта?  :D

Най-мразя да ми сравняват, преди имал черно бял телевизор /Жигула/, сега ОЛЕД /БМВ/. Ама това не е от смяната на идеологията, щото още по-преди дядо ти е ходил с налъми по центъра.  :D

--- Край на цитат ---
Не ЕДМ при предишната идеология ми беше проблем да ходя с колата на работа повече от 5-6 дни в месеца. А сега дори в този момент няма ден да не я ползвам и парите ми стигат. С първата ми кола "Москвич"  за седем години успях да направя 40000 километра. И я продадох.
Сега навъртам по 70-80 хиляди километра на година. Това е грубо 14 пъти повече.

EDM electronics:
Давам класация на стандартите, ти я оспорваш. Тя не е от руска медия.
Нещата са точни и ясни.
Още по-преди дядо ти не е имал дори кола и е карал само колело на нова година.  :D

Да не взема да давам аз частни примери, че на либералното котило лошу шъ му стани.  :)

Радико:
Не дядо ми не е карал колело. Имал е файтон. И магазин е имал и кръчма е имал. Другият ми дядо е имал 150 декара земя в Илиянци. После са го набутали в затвора. По въпроса можеш да разгледаш шесте скрииншота дето публикувах 3-4 публикации по рано тук в тази тема.

xakep:
Радико, стандата е паднал толкова много... Преди се ходеше на Албена и Смокини на плаж, а сега са плъзнали по европейски и американски плажове, мъка...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия