Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Малко нецензурирана история...

<< < (22/93) > >>

Радико:

--- Цитат на: Аtos в Юни 27, 2022, 08:49:14 pm ---Въпрос на възгледи, убеждения и вяра, Радико... :D
Границата за всеки е маааалко по-различна...

--- Край на цитат ---
Да де по различна е, едните ги държи да не влизат а другите ги държи да не излизат. Са когато някой ми каже:
Ей да знаеш има извънземни кой квот ще да ти говори. И аз му отговарям:
Ми има разбира се, че има, няма начин да няма.
Обаче като ми каже има извънземни  дошли са от Алфа Кентавър вчера ми казаха голямата тайна на СЕ.!.!.!
И се сещам за една поговорка.
Ако някой говори на господ това е молитва. Ако обаче води разговор с него това си е чиста шизофрения.

GreenHulk:

--- Цитат --- че вярва във неща които...

--- Край на цитат ---
Това е интересното, че не става въпрос за вяра, а за неща, които може да се проверяват И прилагат . Може би не всеки знае, но Ванга не е била единствената, която е можела да получава информация за минали цивилизации и др. Може би още по-малко хора са се срещали с такива хора и още по-малко познават, но има такива и в наше време, и даже и в България...
То някой може да не вярва, и че с две пръчки може да се търси вода, нефт и др., но може, нали...:)

Колкото до ползата от файдата, бих препоръчал излизане от кутията, или от ограничението на 3D-то...  ::)

, въпроса не е "има ли такОа животно (жираф)",  а как да го яздим - може:)

krasias:

--- Цитат на: GreenHulk в Юни 27, 2022, 11:53:37 pm ---Колкото до ползата от файдата, бих препоръчал излизане от кутията, или от ограничението на 3D-то... 

--- Край на цитат ---
Е то ти хубаво препоръчваш ама не казваш нито къде е вратата, нито каква е и какво представлява, нито какво има след 3D то.

Радико:
Хълк за много голям процент от хората препоръката ти е изключително опасна. Как да ти го обясня, има хора които се затрудняват да управляват 2D машини, автомобили демек. На тях ти би ли им препоръчал да се заемат с управлението на 3D машини "самолети" аз не бих. Аналогичен е случая. Дори размисли върху 4D прострснството за доста хора са изключително нездравословни. Защото водят до претоварване на централният процесор със изчисления и последващо настаняване я в Карлуково я в четвърти километър.

Аtos:
Радико, това не са душите, които подлежат на развитие и растеж!
Това са "хора", които са ..."пълнеж", колкото и цинично да звучи...

Преди време бяхме обсъждали темата - дали трябва да има разделение (класово, социално, интелектуално)...
Трябва или не трябва, то си го има и не зависи от никой от нас!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия