Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Малко нецензурирана история...

<< < (21/93) > >>

Аtos:
alvion, напълно споделям написаното от теб!
Някой казва - "Чел съм много на времето"...да, но трябва да се чете постоянно!
С времето, човешкият разум сам се научава да отсява плявата от зърното...

Радико:

--- Цитат на: Аtos в Юни 27, 2022, 08:18:18 pm ---Именно на това акцентирах в предишния си пост, не забеляза ли?
Ти си абсолютен прагматик понякога (а знам, че не си кон с капаци по принцип) и в момента го играеш от класическата страна на нашата "велика цивилизация" и нейната "единствена и всемогъща" наука...

--- Край на цитат ---
Не бе аз никога не съм играл то тази страна поне от как разбрах някой неща за историята.
Просто тук в моментс се дискутират неща които са на границата "на оградата на едно заведение" в землището на село Карлуково" поради това много неща по темата идват от зад оградата и е трудно човек да различи кои неща от коя страна се изказват.

Аtos:
Въпрос на възгледи, убеждения и вяра, Радико... :D
Границата за всеки е маааалко по-различна...

juliang:

--- Цитат на: Аtos в Юни 27, 2022, 08:20:50 pm ---Хахаха, ей го - инквизиторът не закъсня :D
Юлиане, "ползата" за теб, не е полза за друг...
Ползата за другия - не е полза за теб, капиш?

Кой каза, че става дума за еволюция? Земните не помним историята си (даже не я знаем цялата), затова и повтаряме грешките си...

--- Край на цитат ---
Атос, с какво тяхното "усъвършенстване" се различава от моето правене на дупка във фотьойла?
Защо решихте че е усъвършенстване и еволюция, а не деградация?
И пак казвам - какъв е смисъла от това? нека спрат катаклизмите, нека спрат войната, нека напраавят хората малко по-разумни, или поне да ги изтребят за да не унищожават Земята... Или да тръгнат и да проповядват сред гоите това, което са постигнали... като тоя, дет е главното действащо лице в Библията... Какъв Исус Христос ще е ако само висеше на един камък и зяпаше как расте тревата?

Аtos:
Юлиане...как да ти го обясня...?
Това са различни фракции, които не са земни...те се съревновават, воюват...а ние сме техните пешки...

То е като войната в Украйна - американците ще воюват до последният украинец!

ВОСР,  Ленин, Хитлер...мислиш, че са случайно пръкнали се персони?
Никой от тях не е бил поне наполовина интелигентен колкото мен или теб...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия