Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Малко нецензурирана история...

<< < (23/93) > >>

Радико:
По някой път ми се струва, че заниманията с тези неща не са провокатор на душевни разстройства ами са само индикатор. Мисля си, че човека винаги си е бил такъв, просто тогава започват да си личат нещата по силно. Иначе мисля, че си прав, че различните хора са с различно предназначение. И между другото ревностните поддръжници на идеята за равенството са абсолютно наясно с това за тях всички хора са равни но не са равни с човеците. За тях има разлика между едните и другите за която обаче не говорят нищо. Макиавели е обяснил защо.

GreenHulk:

--- Цитат на: Радико в Юни 28, 2022, 12:42:44 pm ---Хълк за много голям процент от хората препоръката ти е изключително опасна. Как да ти го обясня, има хора които се затрудняват да управляват 2D машини, автомобили демек. На тях ти би ли им препоръчал да се заемат с управлението на 3D машини "самолети" аз не бих. Аналогичен е случая. Дори размисли върху 4D прострснството за доста хора са изключително нездравословни. Защото водят до претоварване на централният процесор със изчисления и последващо настаняване я в Карлуково я в четвърти километър.

--- Край на цитат ---
Аз определено не съветвам да се бърка с пирони в контакта. За това условно казано "4D излизане" има подготовка и методология, така както има методология за закаляване на стомана, пречистването и моралните импулси са изключително важни, както и контрола върху мислите, емоциите и действията. Може да е много опасно да започнат да се разхождат из София хиляди ядосани и сърдити зелени Хълкове със  сила на удара 10 килонютона. Но се казва - "Извървяването на хилядата ли започва от първата крачка" - примерно да знаем, че е възможно.  :)

--- Цитат ---Е то ти хубаво препоръчваш ама не казваш нито къде е вратата, нито каква е и какво представлява
--- Край на цитат ---
Самите древни думи/мантри са вратите, те са свързани с определени сили и енергии, мозъка може да ги натрупва и акумулира, той е по-скоро вид хардуер, а това дето мисли е нещо друго..

Примерно дума/мантра за правилно мислене, или за правилно постъпване, за реализиране/постигане на истинската същност на човека, за премахване на препятствия, даже за забогатяване има :) (но не е най-важното)
Това е било едно от важните неща в древноегипетската система за развитие/обучение - знанието и използването на тези специални думи.

А от една степен нататък, ако кажем някой може да излиза извън времето, истинската нецензурирана история може да не е проблем - което ти трябва или те интересува, преместваш четящата глава и...

krasias:

--- Цитат на: GreenHulk в Юни 28, 2022, 11:50:10 pm ---Самите древни думи/мантри са вратите, те са свързани с определени сили и енергии

--- Край на цитат ---
Не бъркай думите и мантрите, думите свързани с определени сили и енергии всъщност са имена използвани в черната и бялата магия и в тях няма нищо духовно по скоро обратното. Виж мантрите са нещо друго което помага в духовния път, но е добре да го откриеш сам.
--- Цитат на: GreenHulk в Юни 28, 2022, 11:50:10 pm ---А от една степен нататък, ако кажем някой може да излиза извън времето, истинската нецензурирана история може да не е проблем - което ти трябва или те интересува, преместваш четящата глава и...

--- Край на цитат ---
Е тука стигаме до огромния проблем на човешкия ум и неговите уникално погрешни схващания за други реалности. Щото излизайки от времето изчезва и пространството и като няма и пространство за какви 3-4-5Dта става въпрос. Да това са си чисти детски фантазии нямащи нищо общо с тая реалност.

VITAN:
Наръчник на галактическият стопаджия, упс, на 3-4-5D ловците на духове. Кой кого ще улови е друга тема:

ОТ КАКВО ИСКАТ ДА НИ “СПАСЯТ” НЛО, екстрасенсите, окултистите, маговете?
(превод със съкращения)

https://muncho2.weebly.com/

Книгата съм я превеждал лично. Около 3 месеца свободно време. Защо ли?!

VITAN:

--- Цитат на: GreenHulk в Юни 28, 2022, 11:50:10 pm ---Аз определено не съветвам да се бърка с пирони в контакта.
--- Край на цитат ---
Да де, за това и иде реч в книгата.

Мой познат (така да речем) ми разправя, че при опит за излизане от тялото получил усещане, сякаш някой с HILTI пробива главата му и на момента спрял. Питаше ме, можело ли е да контролира момента. Моят отговор беше, че върху това е нямал никаква власт, освен да поиска да се върне. Съвет - не бъркайте с пирони в контакта. Има и много по-трагични случаи!
Не си мислете, че нещо знаете. Изобщо. Изобщо, от думата СЪВСЕМ ! Ако искате на 180 градуса различна гледна точка от това, на което светът вика: Уаа.а..а...а....у....у!, четете линка по-горе.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия