Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Глобализма, НАТО, СЗО, и светът около нас
Михаил Кузмов:
miromad, ставаш за президент, мислиш за народа! Киро Саня и Цанов съветници, те ще мислят вместо теб! Ние, има такъв народ, ще щракаме с пръсти, що да работим? СССР се разпадна, не разбра ли? Очакваме Америка всеки момент! Скоро македонците ще ни признаят за македонци! Това беше изфабрикувано преди Тодор Живков! Изобщо чака ни светло бъдеще! Аз бачкам на 73, за това съм добре! Нищо не ми носят нито от Европа нито от САЩ!
miromad:
Ако България беше президентска република - с удоволствие ;D Но в текущото състояние - не, мерси!
Че то това е основната роля на държавата - да мисли за народа! Защото народът е държавата!
При мен такива тарикати, които щракат с пръсти, няма да има. Хората в неравностойно положение няма да работят, но тези, които са здрави и прави ще работят. То ако всички тръгнем да щракаме с пръсти, къде ще му излезе края?! Идеята не е да щракаме с пръсти, а всеки да живее нормален живот. Всеки да има безплатен достъп до здравеопазване и обучение, защото това са основните неща за благоденствието и просперитета на една държава. Всеки да печели достатъчно за да живее нормално, а не охолно.
Нормално ли е пенсионерите да живеят такъв живот с мизерна пенсия, с която не могат да си позволят един хляб да си купят, пък да не говорим за други продукти от първа необходимост? Нормално ли е на твоята възраст да работиш, за да изкарваш допълнително пари, защото пенсията не стига? Нормално ли е да си плащаш лекарствата? Според мен не е!
Аз не говоря за СССР, а за начина на живот и за хората тогава. Не говоря, че трябва да се върне СССР, а че трябва сами да се отърсим от всички тези паразити и да си върнем държавата в наши ръце. Тук се възхищавам на Лукашенко, защото не се поддава на натиск и не е курва като всички наши управляващи! Това се нарича суверенна държава и силен президент. Има си и войска, и военна техника, и не дава дупе на САЩ или Европа.
Тя Америка отдавна е при нас и влиянието и се вижда навсякъде. Само слепецът не го вижда.
Поне си призна, че нищо не ти носят нито от Европа, нито от САЩ, и няма и да ти донесат в близкото бъдеще. Нито на теб, нито на когото и да било. Те само ще изнасят /ресурси и нископлатена работна ръка/, а няма да внасят.
--- Цитат на: miromad в Юни 18, 2021, 09:26:18 pm ---А какво са излъгали Киро Брейка, Саня и Цанов?!?!?!
А какво в момента е по-добро от при бай Тошо - здравеопазването, образованието, леката и тежката промишленост, селското стопанство, сигурността, войската, отбраната?
Дали това е заради хубавия начин на живот, който водят в момента?!
И какво са допринесли САЩ или пък Европа за благоденствието на България?
--- Край на цитат ---
Явно никой от поддръжниците на САЩ и Европа няма да отговори на тези въпроси, защото отговорите са им неудобни!
И между другото не съм нито русофил, нито русофоб, нито поддръжник на САЩ или Европа! АЗ СЪМ БЪЛГАРОФИЛ! Такива трябва да сте и всички вие!
mindos:
Браво Миро!
EDM electronics:
Много от вчерашните коментари не са насочени пряко към темата, а са явен призив за дискриминация по политически признаци и представляват нападки.
Правото всеки свободно да изразява мнението си ПУБЛИЧНО е гарантирано с основния български закон. Свободата на свободно изразяване е сред основните европейски ценности и принципи. Демокрацията в неперочния й вид означава преди всичко плурализъм.
Даването на коментар по конкретна тема е право, а не задължение. Това означава, че никой не е задължен да участва в нея, да пише, ако не му харесва мнението на някой. Тези, които са решили да вземат участие, постът им трябва да е насочен обективно, конкретно към темата, а не субективно към опонента. Ако на някой не му харесва дадена тема, той не е длъжен дори да я чете. Който е голям работохолик по техническите теми, може и е желателно да взима участие в тях, ако теми като тая не му допадат или по-скоро тия които пишат в нея не му допадат.
Този, който нарушава не само правилника на форума, но и основните закони гарантиращи гражданските права, няма място във форума.
Всички коментари, които представляват нападки, призиви за дискриминация и закани, ще бъдат изтрити.
Темата се заключва за почистване!
VITAN:
Ей тия комунета! Щели да разбиват главата на белите господари, ако они се държат като такива.
Путин па щеше да избива зъбките на тези, които ги нападнат.
Що за свят бре?!
В Китай възродиха Империята: Си Цзинпин заплаши да разбие на запада главата (Романов Роман)
-
https://www.youtube.com/v/lhlj5ZvipAo
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия