Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Глобализма, НАТО, СЗО, и светът около нас
dmitarp:
Vitane не се надсмивай, много ядове ще берем с китайците. Имат те много да отмъщават и ще го направят, първи на редицата са англичаните, мисля че след няма и 30 години Англия ще стане колония на Китай, следващите по ред са Япония, доста японци ще им робуват. Както и преди съм писал, Китай в момента тайно трупа ядрено оръжие, по моя преценка те вече имат повече ядрена мощ отколкото САЩ или Русия, не след дълго ще го демонстрират.
VITAN:
Не следиш какво пускам като видеа. Няма как да имат повече ядрена мощ от САЩ, но малко им остана.
Русия няма да могат надмина. Защо? Ай като му разбираш ти кажи! Аз определено знам защо.
На нас няма какво толкова да ни отмъщават, освен за номерата на един с агентурно име Буда.
Защо ли?
В над 5000 г. история Китай не е бил империалистическа държава.
Страх ги е да не си развалят нацията.
За тах всички сме варвари.
EDM electronics:
Кой е Киро Брейка?
Един обикновен човек от народа, който не се страхува да говори истината с езика на улицата. Освен това е пич и мъжкар, а не форумна шушуминга или джендаркса мека китка, каквито са повечето неолиберали. Говори така, че да го разбира простолюдието. Нещата за които говори, никога няма да се разискват по т.н. "свободни" медии - централните колониални фашистки неолиберални медии, контролирани от едно посолство.
В това видео може да чуете, много добре го е казал, какво представлява западната цензура и ДИКТАТУРА в социалните мрежи и прави съпоставка с тези по Живково време. На това ли му викате демокрация?
Тотална цензура:
https://www.youtube.com/v/3hjPskTnDbM
EDM electronics:
"Ебаси докъде ни докараха тия боклуци?"
VITAN, един твой градски от Варна, собственик на ретро-соц музей, говори, обяснява какво се произвеждали тогава през соца и Тодор Живков и как всичко това е безвъзвратно загубено сега. Все неща, които и аз съм казвал тук и са предизвиквали неистова ярост у моите противници, на които не им харесват тия факти, даващи поглед над 30 г. разруха от "демокрацията" и колониалното управление. Именно колониалното управление ни докара до тук, а не формата на собственост, защото кадърния българин не го бърка каква е формата на собственост.
Говори се и за казармата, че там са били най-хубавите години за един истински мъж, най-добрите приятелства, емоции и т.н. Днес разни меки китки, пунди, мишки /били такива и тогава и сега/ ни обясняват, колко безсмислена била казармата, това че си отишъл с общи задружни усилия да гарантираш защитата на държавата.
Човека от Варна каза: Когато получих повиквателната за казармата, се разплаках от радост.
Това е истински мъж, не пунда да се крие зад полата на майка си и не му е тежала казармата, не е бил страхливец, не е бил тарикат, като днешните демократи.
Произвеждали сме: велосипеди, мотопеди, мотори, коли, електрокари, мотокари, автобуси, камиони, ремаркета, трактори, бронетранспортьори, локомотиви, кораби, спътници /щях да кажа и совалки, но не, без малко ;)/.
Какво от всичко това произвеждаме сега? - .|.
https://www.youtube.com/v/n6pHH9ei9XE
Радико:
--- Цитат --- Произвеждали сме: велосипеди, мотопеди, мотори, коли, електрокари, мотокари, автобуси, камиони, ремаркета, трактори, бронетранспортьори, локомотиви, кораби, спътници /щях да кажа и совалки, но не, без малко ;)/.
Какво от всичко това произвеждаме сега? - .|.
--- Край на цитат ---
От всичкото по горе изброено, произвеьждали сме наистина добре само велосипедите и в интерес на истината пропусна да споменеш ръчни електрически машини. Флексове и бормашини.
Което си е си е Елтос бяха на световно ниво за времето си. За съжаление вече ги няма. А за велосипедите:
В момента произвеждаме велосипеди, колкото и да не ти се вярва, над световното ниво. Няма да ги намериш в България освен ако не отидеш в завода в Пловдив защото в България няма пазар за тях. А отгоре на това не смогва да задоволи търсенето в Дания Холандия и Белгия.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия