Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Глобализма, НАТО, СЗО, и светът около нас

<< < (67/322) > >>

Михаил Кузмов:
Нимойте с рогъ бре! СЕто в мазето от къде ще иде? От къде ще научите какво е казал Киро Брейка, инджинера от США и още и още знайни и незнайни гаражни видеомани!? Калашников е добро оружие!
Аз съм за онеправданите!

miromad:
Поблемът е, че има доста заблудени индивиди, които не виждат или не искат да видят каква е реалността в момента. Ако на тях в момента им е добре, значи на всички им е добре, а това въобще не е така. А ако на някого не му е добре, значи проблемът е в него, а не в системата, държавата или управниците.

--- Цитат на: Михаил Кузмов в Юни 18, 2021, 06:36:42 pm ---Нимойте с рогъ бре! СЕто в мазето от къде ще иде? От къде ще научите какво е казал Киро Брейка, инджинера от США и още и още знайни и незнайни гаражни видеомани!? Калашников е добро оружие!
Аз съм за онеправданите!

--- Край на цитат ---
А какво са излъгали Киро Брейка, Саня и Цанов?!?!?! Те гледат обективно на нещата и назовават нещата с истинските им имена. А че тази обективност и истина е неудобна за някои хора, това вече е отделен въпрос и както се казва по руски "они ни при чём".
А какво в момента е по-добро от при бай Тошо - здравеопазването, образованието, леката и тежката промишленост, селското стопанство, сигурността, войската, отбраната? Хората преди бяха по-добри и се веселяха повече, отколкото в момента, бяха по-дружелюбни един към друг, по-задружни, малко по-безгрижни. Можеше да се разхождаш на улицата без да те е страх, че ще ти се случи нещо. А в момента посред бял ден те нападат и то на оживени кръстовища, без въобще да им пука. Може да те гръмнат само за една дума, която не им се е понравила. Може да си прав, но това няма никакво значение. Сега се веселят, но тази веселба е някакси насила, станали са по-тъпи, по-груби, по-заядливи, по-разединени /всеки сам за себе си или ако може да прекара другия/, по-загрижени. Дали това е заради хубавия начин на живот, който водят в момента?! Надали!!! Но някои не искат да видят тази истина и си съчиняват приказки от 1001 нощ.
И какво са допринесли САЩ или пък Европа за благоденствието на България? Според мен - НИЩО! Ние сме като куче на каишка за тях и те ни третират както си искат, независимо дали ни харесва това или не. И ако това се харесва на българския народ, здраве му кажи!!!

Радико:
Миромад писнало ми е да отговарям на наизустени клишета научени от рускозависими медии. Такива като теб ще се оплакват докато отпаднат по естествен път от "хранителнста верига"
Та вместо да споря с теб само ще напиша, че е факт и то доказуем, че има едни хора " основно доста млади" които без да си мръднат гъза от селището в което живеят са донесли в България
Приходи от 3 милиарда долара. Живота си тече и кипи доста бурно. Това че някой като теб са се иставили да ги изхвърли в страничното застояло и миризливо блато си е техен проблем.
Още аватара на EDM беше казал:
Проблема по спасяване на давещият се е проблем на самият давеш се.
Я кажи на тия млади хора дето изкараха три милиарда заплати колко гот ще им е ако пак дойде тошово време и те бъдат на заплата от 300,  ТРИСТА  лева на месец.  Със които няма да имат право да припарят до едни магазини дет се казваха КОРЕКОМ  кажи им за да те доубият хуманно за да не се мъчиш. Друго очевидно не ти е останало. А и на още няколко човека от този форум.

Радико:
И за да не си мислите, че говоря измислици
 Порових се малко из Гугъла и ето ви едно от многото неща по въпроса. Не точно на това на друго обясняваха, че ИТ специалистите в България се радват на доста по добър жизнен стандарт от колегите си в Англия защото печелят еднакво а харчат в много по евтина държава и имат по малко разходи. А относно конкретните числа четете в Линка:
https://www.economic.bg/bg/a/view/10-ryst-na-prihodite-v-it-sektora-u-nas-vypreki-krizata 

miromad:

--- Цитат на: Радико в Юни 18, 2021, 10:32:57 pm ---Такива като теб ще се оплакват докато отпаднат по естествен път от "хранителнста верига"
Живота си тече и кипи доста бурно. Това че някой като теб са се иставили да ги изхвърли в страничното застояло и миризливо блато си е техен проблем.

--- Край на цитат ---
Къде забеляза, че аз се оплаквам?! Аз просто изтъквам факти и казвам истини. И такива епитети като "изхвърлен в застояло и миризливо блато" използваше и Монтанар, като нямаше с какво друго да убеди опонента си и превключваше на личностни нападки. Въобще живота не ме е изхвърлил в страничното застояло и миризливо блато. Много добре си живея и въобще не се оплаквам. Но ето как моят израз "като на мен ми е добре, значи и на другите им е добре" важи в пълна сила за теб.

--- Цитат на: Радико в Юни 18, 2021, 10:32:57 pm ---Още аватара на EDM беше казал:
Проблема по спасяване на давещият се е проблем на самият давеш се.

--- Край на цитат ---
Мда, явно при теб думите "заедно", "задружно" и "колектив" не фигурират в речника ти, както и в речника на мноооооого от днешните деца, младежи и по-възрасти хора. Но това явно е и до възпитание, което в днешно време е под всякаква критика. Човечността изчезва бавно /или не толкова бавно/, но сигурно. Жалко! Много жалко!

--- Цитат на: Радико в Юни 18, 2021, 10:32:57 pm ---Я кажи на тия млади хора дето изкараха три милиарда заплати колко гот ще им е ако пак дойде тошово време и те бъдат на заплата от 300,  ТРИСТА  лева на месец.  Със които няма да имат право да припарят до едни магазини дет се казваха КОРЕКОМ  кажи им за да те доубият хуманно за да не се мъчиш. Друго очевидно не ти е останало. А и на още няколко човека от този форум.

--- Край на цитат ---
А знаеш ли колко млади хора не искат да работят, да учат и са функционално неграмотни? Прекалено много са и бройката им продължава да нараства със страшни темпове, което е плашещо!
КОРЕКОМ-а ли е бил най-важното нещо, до което е трябвало да имат достъп хората?! Ето това е бил проблемът на тези, които са живели по онова време, а също е проблем и на тези, които живеят сега - ценностната система! За тези индивиди е важно да са облечени в скъпи и маркови дрехи, да имат маркови дрънкулки, а че между ушите нямат нищо, това не е важно. Че нямат никакво възпитание и морал, също не е важно. Важно е да покажат колко по-добри са от всички останали и тази надпревара няма спирка.
А че тези маркови дрехи се произвеждат в Китай, където се експлоатират и деца, няма значение. Това консуматорско поведение е присъщо за хора, които мислят само за себе си, но не и за останалите или пък за околната среда, която също се замърсява заради това свръхпроизводство и свръхпотребление.
Да не би сегашните пластмасови храни, плодове и зеленчуци да са по-добри от тогавашните, които бяха родно производство? Не вярвам!
Надали ще ме убият хуманно, защото днешните млади хора не знаят значението на тази дума. Пък и както е тръгнало, то ще се самозатрием и Илон Мъск няма да може да ни помогне!

--- Цитат на: miromad в Юни 18, 2021, 09:26:18 pm ---А какво са излъгали Киро Брейка, Саня и Цанов?!?!?!
А какво в момента е по-добро от при бай Тошо - здравеопазването, образованието, леката и тежката промишленост, селското стопанство, сигурността, войската, отбраната?
Дали това е заради хубавия начин на живот, който водят в момента?!
И какво са допринесли САЩ или пък Европа за благоденствието на България?

--- Край на цитат ---
А тези въпроси защо останаха на заден план и без отговор? Само КОРЕКОМ-а е важен, а народа кучета го яли!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия