Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Глобализма, НАТО, СЗО, и светът около нас
Радико:
--- Цитат на: Ksurnev в Май 29, 2021, 03:58:20 pm ---Радико, виждаш ли връзка с това дето съм написал за, и ти.
Аз не виждам. Библиятя съм я чел 4 пъти, не на вереф.
Въпоса е можем ли да бъдем БЪЛГАРИФИЛИ, или по скоро не.
--- Край на цитат ---
Отговора на въпроса е:
Да можем да бъдем Българофили, но това е в много голяма степен ЛОШО за на а не добро това е добро за тези които ни РАЗДЕЛЯТ на Българи, Турци, Унгарци, Румънци и т.н. за да могат да ни владеят.
Това исках да ти кажа. Още един прост пример:
Каква работа би имало в София онова същество от неясен пол дето е в цитата на Витан ако вместо от 30 държави Европа беше само една държава. Същият въпрос важи и за посланниците в Румъния, Чехия, Полша.... Първо помисли за тези дребни факти пък после мечтай за българофилството.
svetlio760:
--- Цитат на: VITAN в Май 28, 2021, 09:30:46 pm ---1. Собствени знания и мисъл = 0. Не особено удачно преписване. Не е отговор на поставеният въпрос - защо тия хора и какво общо имат с интереса на евреите?!
2. Щом не си наясно с делата на евреите в минало време в България, що се буташ да разбираш какво става в Русия?!?
Мога да допълня още 3, 4 и дори 5, но за човек с акъл и това стига. Вероятно ще продължа, но за днес толкова. Ще погледам малко сеир изпървом (ако си неразумен и после пак ще ти сипя)...
--- Край на цитат ---
Собствени знания нямам, така е, тва дето го знам не е мое, научил съм го от някъде. ;D
VITAN:
--- Цитат на: svetlio760 в Май 29, 2021, 04:34:37 pm ---Собствени знания нямам, така е, тва дето го знам не е мое, научил съм го от някъде. ;D
--- Край на цитат ---
То и мисленето не ти е професия. Въпроса за 20-те лева не искаше кой знае какви знания.
svetlio760:
Предполагам визираш прободените лъв и парламент
EDM electronics:
И аз имам пряка връзка то Лос Анджелис, няма само Михаил Кузмов да има пряка скайп-линия от Аризона я ;):
Това от преди малко, топло-прясно: :D
https://www.youtube.com/v/7TezkOe8gXw
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия