Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Глобализма, НАТО, СЗО, и светът около нас

<< < (45/322) > >>

VITAN:
Глобализма, НАТО, СЗО, и светът около нас... или 3-тият закон на Нютон и неговото нарушаване:

Русия и Китай сключиха военен съюз за изтласкване на САЩ от световната сцена, заяви германският политолог Йоахим Краузе в статия за Die Welt.

https://bgr.news-front.info/2021/06/01/v-germaniya-czitiraha-dokazatelstva-za-sshhestvuvaneto-na-voenen-syuz-mezhdu-rusiya-i-kitaj/

Видеото е интересно, плюс края, как китайците не са забравили как се пеят руски песни  8)

Ksurnev:
С това ще изкефя ЕДМ и Витан.

VITAN:
Зная го това и мисля ЕДМ го знае.
Дори има и по-любопитни факти от тия, но фобите определено ще завият на умряло.
За тях светът е такъв, какъвто са им внушили, че е...

Радико:

--- Цитат на: VITAN в Юни 01, 2021, 09:13:57 am ---Глобализма, НАТО, СЗО, и светът около нас... или 3-тият закон на Нютон и неговото нарушаване:

Русия и Китай сключиха военен съюз за изтласкване на САЩ от световната сцена, заяви германският политолог Йоахим Краузе в статия за Die Welt.

https://bgr.news-front.info/2021/06/01/v-germaniya-czitiraha-dokazatelstva-za-sshhestvuvaneto-na-voenen-syuz-mezhdu-rusiya-i-kitaj/

Видеото е интересно, плюс края, как китайците не са забравили как се пеят руски песни  8)

--- Край на цитат ---
Мисля, че нямаше нищо по естествено и закономерно от това. Този договор е съвсем естествено следствие на горделивата политика на американците и е според мен поредната голяма крачка към края им. Независимо как ще се развият нещата между тези двамата деспоти, щот може и да се скарат за нещо дребно и да развалят бързо бързо заверата, но докато това стане и двете страни ще са извлекли големи ползи едни за други. На американците не им остава нищо друго освен да мислят вариант които ще е по малкото зло за тях. Защото руснаците имат изключително мощен но тъп военен "хардуер"  а китайците  имат "софтуера" мислещата част приложима в оръжията която вече има претенции да е по добра от тази на американците. Кофти тръпка интуицията ми подсказва, че американците ще се опитат да ухажват китайците и това ще отвори пътя за изпълнение на предсказанието на Нострадамус, че жълтата раса ще завладее света.

VITAN:

--- Цитат на: Радико в Юни 01, 2021, 12:50:54 pm ---Кофти тръпка интуицията ми подсказва, че американците ще се опитат да ухажват китайците...
--- Край на цитат ---
Какво си мислиш, че правиха до сега?
(Всичко, различно от WASP > от тях е достойно за презрение. WASP = White Anglo-Saxon Protestant)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия