Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Глобализма, НАТО, СЗО, и светът около нас
dmitarp:
Не е от вчера а от 11 май, малко затъмнение да се стиковат версиите, не че е толкова важно, но по навик.
Радико:
--- Цитат --- «Не е грешка нахлуването в Чешнегирово, Херо Мустафа размахва камшик»
--- Край на цитат ---
Море направо си е грешка и то колосална. Ще разберат каква грешка са допуснали със тази демонстрация, но малко по късно.
Ksurnev:
От много години не мога да разбера нашего народа. Винаги, когато се появи някяква велика сила, си сваляме панталоните и им се одупваме.
Моят дядо 4 години е бил комита. След това 7 години е бил доброволец и сигурно е хранил някякви надежди, да, ама не!!!
Май не можем да бъдем Българофили.
Вече не храня никаква надежда, че това може да се промени. :'(
Радико:
--- Цитат на: Ksurnev в Май 29, 2021, 02:10:19 pm ---От много години не мога да разбера нашего народа. Винаги, когато се появи някяква велика сила, си сваляме панталоните и им се одупваме.
Моят дядо 4 години е бил комита. След това 7 години е бил доброволец и сигурно е хранил някякви надежди, да, ама не!!!
Май не можем да бъдем Българофили.
Вече не храня никаква надежда, че това може да се промени. :'(
--- Край на цитат ---
Ксурнев. Проблема идва от изначално осакатената ценностна система на хората. Във библията е написано, че в началото хората са говорели един език и са били един народ. Ама дръпнали много напред и се възгордяли. Сещаш ли се ДРЪПНАЛИ МНОГО НАПРЕД. Колкото повече държави и народи има толкова повече политици ще има за да стоят отгоре. Колкото повече вражди има в един град толкова повече съдилища, адвокати и темподонни ще има да живеят на гърба на тези дето работят. Та от тази гледна точка твойте мечти и въжделения са за един лош живот за по голямата част от народа де. Тая люлка дет те люлят в нея за да те приспят не е за доброто ти да знаеш.
Ksurnev:
Радико, виждаш ли връзка с това дето съм написал за, и ти.
Аз не виждам. Библиятя съм я чел 4 пъти, не на вереф.
Въпоса е можем ли да бъдем БЪЛГАРИФИЛИ, или по скоро не.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия