Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Глобализма, НАТО, СЗО, и светът около нас
EDM electronics:
--- Цитат на: Радико в Февруари 26, 2022, 10:27:31 pm ---Аз не мога да разбера защо Италия не нападне Австрия заради Тирол. Защо Германия не нападне Чехия заради Пилзен. Защо България не нападне кой съсед се сетите. Само идиота путкин напада Украйна за да "помогне" на руснаци които самият той е подкокоросвал осем години да воюват. За да му създадат повод.
--- Край на цитат ---
Ти много работи не разбираш по принцип, защото не ти достига една субстанция, присъща на хората дето ги разбират тия неща, и не само тия.
Радико:
Виждам, виждам
На теб са ти абсолютно ясни. Щот добре ти ги обясняват точно чрез тази субстанция явно. Благодаря на господ, че ме е опазил от нея. Каквато и да е тя.
juliang:
ЕДМ, не мога да повярвам че пусна това видео. И че батката и Пасков проведоха такава цивилизована дискусия. Честно, тоя път изгледах почти 5 минути.
Не, не се шегувам, тоя път съм сериозен.
Само пасков като почна да обяснява че "сега ракетите щели да стигнат столицата за 5 до 7 минути, и това било недопустимо". Е убаво де... а за колко стигат от руска територия до Киев? А от Севастопол до Букурещ и до София колко е разстоянието? Ми до Хелзинки? До Стокхолм? До столиците на Литва, Латвия, Естония? Та от Калининград до Берлин разстоянието е по-малко отколкото от която и да е точка на Украйна до Москва...
Защо тоя стратег не гледа от тая гледна точка?
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Февруари 26, 2022, 10:52:17 pm ---
Защо тоя стратег не гледа от тая гледна точка?
--- Край на цитат ---
Ами Русия не вижда за себе си враг от страна на Европа. Проблема е, че врагът е САЩ. Те са записали във военната си доктрина, че основният враг е Русия.
Та, ракетите които ще достигнат така бързо Москва ще са американски, не европейски, а в същото време САЩ е много далеч за реципрочен отговор.
И понеже ти никога не гледаш и четеш, и затова и не разбираш, и затова и сега питаш.
Обградена отвсякъде с ракети на такова кратко разстояние, макар и не хиперзвукови, а до някоя година ще имат и хиперзвукови, полетното разстояние е под 3 мин, а дори за толкова кратко време не могат да бъдат прихванати с най-модерното ПВО.
Русия не иска да хвърля бомби в Европа. Русия иска да се защити от американските бомби - те да са изтеглени на такова разстояние, което ще й позволи да ги неутрализира.
Дано си разбрал, че изглежда все напразно си хабя енергията да ти обяснявам. Ако не си разбрал, просто не питай повече - чети си нам сайтовете и ми разправяй какви боклуци били руските и китайските техники.
dymelsoft:
Коментар от НЕТА.....
САЩ пуснаха две атомни бомби в Япония, и убиха стотици хиляди. Това беше "необходимо зло”. И светът няма никакъв проблем с това. И изобщо, това не е военно престъпление.
САЩ нападнаха Виетнам, с цел да свалят правителството. Това е "борба с комунизма".
САЩ нападнаха Югославия, защото не признали Косово. Това е "борба за правата на хората в Косово".
САЩ нападнаха Афганистан. Това е "борба с тероризма”.
САЩ нападнаха Ирак и убиха Садам. Това е "оттървахме Иракския народ от един диктатор".
САЩ нападнаха Либия и убиха Кадафи. Това е “демокрация за Либийският народ".
САЩ нападнаха Сирия, с цел да свалят правителството и да убият Асад. Това е "демокрация".
САЩ организираха преврат в Украйна 2014-та. Това е "борба за справедливост".
САЩ избиха милиони по цял свят. Това обаче са "демократични убийства". И всичко е за добро… американските бомби са добри бомби. Те убиват демократично.
Русия призна Донецка и Луганска република за независими. Това обаче вече е нещо много, много, много лошо. И хората там нямат право да са независими….
Зеленски си позволи да заплаши Русия с ядрен удар… как съжалявал, че си махнали арсенала…. Русия се защити. Това обаче е МНОГО ЛОШО! Никой няма право да се защитава, освен ако не е американец…."
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия