Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Глобализма, НАТО, СЗО, и светът около нас
juliang:
Витане, на 50-та секунда видях същата детска градина за която спорихме миналата седмица и ми се изпари цялото желание за гледане...
merlinbg:
Азовско море вече е вътрешно за Русийската Федерация. Украинци продължават да обстрелват други украинци... това е факт. А 12 000 чеченци ще покажат на украинските фашисти как се води партизанска война в градски условия. Всичко върви по плана!!! Наше дело правое, враг будет разбит, победа будет за нами!
Радико:
Аз не мога да разбера защо Италия не нападне Австрия заради Тирол. Защо Германия не нападне Чехия заради Пилзен. Защо България не нападне кой съсед се сетите. Само идиота путкин напада Украйна за да "помогне" на руснаци които самият той е подкокоросвал осем години да воюват. За да му създадат повод.
EDM electronics:
Искате ли да видите обективното представяне на ситуацията довела до войната?
Как изглеждат нещата от погледа на Зеленски? Той не е искал русофобия, напротив, но е нямал избор.
Искате ли да чуете разговор между Байдан и Порошенко, как уговарят пренареждането на властта в Украйна?
Кой е Зеленски?
Защо Путин започна войната?
Искате ли да видите какво са правили нацистите с руснаците в Украйна?
Станислав представя съвсем обективно двете гледни точки.
Както и аз вече си мисля, тази война е само началото на голямата война. Не се радвайте на санкции и прочее, защото работата ще стане толкова дебела, че тук ще има мобилизация. А Русия при всички случаи няма да загуби в една евентуална голяма война, това трябва да ви е ясно.
Путин отдавна е чакал настъпването на този момент и се е готвил за него. Той не е глупак и такъв, какъвто ви го представят в пропагандните сайтове. Злобата ви към Русия ще ви излезе през гъза - това да знаете, през гъза!
Вижте видеото:
https://www.youtube.com/v/uhVg5LfeiKw
Радико:
ЕДМ благодаря за видеото, но вече ти отговорих преди да го публикуваш малко наруших времепрострснствения континиум за което се извинявам.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия