Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Глобализма, НАТО, СЗО, и светът около нас
plcsoft:
--- Цитат на: VITAN в Февруари 17, 2022, 12:15:43 pm ---Озлобените хора са предубедени. А ти винаги го играеш предубеден. (християните са зла гадъ)
Твоето не е от наивност. Не даваш нишан за наивник.
--- Край на цитат ---
Тука, вече ясно проличава кой е предубеденият и злобеещ. Личи си,че комунистическата дресировка е още на мода , при теб.
П. С
.....просто казвам, че алчността е тази която движи сегашното развитие на света! И в момента наблюдаваме последствията от това развитие! Нищо повече! Ииииии споделям своето виждане! Това че, ти виждаш злоба и предубеденост,,,,,,,,
juliang:
И за да не си помисли ЕДМ че аз ги измислям тия меме-та:
На практика самите преговори донесоха по-малко новини от масата...
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Февруари 17, 2022, 12:46:58 pm ---За схващащите от половин дума обяснявам с картинки кое му беше смешно на вица:
--- Край на цитат ---
Аааааа..., да си ги нямаме такива, аз вицове от теб не съм чул, само видях маса от ИКЕА, която ти оприличи на путинова. Излагаш оправдания. Тая дълга работна маса по нищо не прилича на икейска. Нямам вина какво си чел-недочел, разбрал-недоразбрал. А за схващането на мен дори не са ми нужни думи, за да схвана, достатъчни са ми конклудентни действия. Няма как аз да не схвана за какво иде реч и каква задна мисъл се крие зад нея - все пак имам школовката на КГБ, не съм западен травестит. ;D
--- Цитат на: juliang в Февруари 17, 2022, 12:46:58 pm ---
Джуджето го тресе параноята да не лепне вируса. Дори на министъра на външните работи и министъра на отбраната си няма вяра.
--- Край на цитат ---
Това е проява на безсилие и липса на аргументация. Не може да бъде вярно, защото великият Путин се целуна уста в уста ;) с бразилския президент, а прегръдките му бяха братски, като че ли споделяха общ враг. :D
Само хора с еднопосочни интереси имат такова държане. ;)
Бразилския президент каза, че най-много се интересува от технологии във военната сфера. Добрият руснак ще им даде, но си мисля, че Бразилия ще стане хазяин на руски хиперзвук. ;D
Бразилския президент сигур е стоял 2 седмици карантина и преди срещата са му взели ректална проба. Щото е глава на силна и независима държава, разбира се... :)
--- Край на цитат ---
Това с ректалните проби е наистина злобарско. Продължавай все така. :D
Ректалните проби са характерни за западните траверси, които вчера ви показах, са назначени от Бай Дън в министерствата им. Гъзът им е по-широк от устата. ;D
И за да не си помисли ЕДМ че аз ги измислям тия меме-та:
--- Край на цитат ---
Грам не съм си и помислял подобно нещо. Вече ти казах: налапал си въдицата на пропагандата, турил си бакърените очила и си мислиш, че като листиш сп. Плейбой, ние провинциалистите от село ;) ядем доматите с колците. :D
dmitarp:
Накои завиждат, че масата на Путин е колкото апартамента им
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 17, 2022, 01:56:47 pm ---Аааааа..., да си ги нямаме такива, аз вицове от теб не съм чул, само видях маса от ИКЕА, която ти оприличи на путинова.
--- Край на цитат ---
Добре, ще избирам по-ясни вицове следващия път ... Или ще започвам с "Внимание, следва виц!"...
--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 17, 2022, 01:56:47 pm ---Това с ректалните проби е наистина злобарско. Продължавай все така. :D
Ректалните проби са характерни за западните траверси, които вчера ви показах, са назначени от Бай Дън в министерствата им. Гъзът им е по-широк от устата. ;D
--- Край на цитат ---
https://zakupki.gov.ru/epz/contract/contractCard/payment-info-and-target-of-order.html?reestrNumber=1773253799921000800&#contractSubjects
Официалния сайт за обществени поръчки на РФ. Можеш да се запознаеш кой е пуснал поръчката и да видиш втора точка от поръчката. Сигурен съм че руския ти е достатъчно добър за да си го преведеш. Можеш и да сметнеш за 48 милиона рубли колко теста могат да се закупят...
Или и този източник е недостоверен?
И кажи що и Шойгу и Лавров са на 10 метра от Путин? Аре, западняците ясно, ма от своите да се дистанцира така видимо...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия