Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Глобализма, НАТО, СЗО, и светът около нас

<< < (227/322) > >>

VITAN:

--- Цитат на: plcsoft в Февруари 17, 2022, 11:33:09 am ---...Понеже и едните и другите са достатъчно алчни(християнска черта)....
--- Край на цитат ---
Пак злобееш, не можейки да отличиш лявата си ръка от дясната.
Не е християнска черта, а еретическа.
Западна черта.
Бившият папа германеца Рацингер (който се оттегли) каза:
- Религията им (католическата) е напълно изтласкана от обществения живот.

А еретиците католици родиха протестантите. Запада е агресивно алчен.
Вярващите православни добре знаят, че това е грях. Един от родоначалниците на другите грехове.
(заедно с гордостта и самоугаждането).
Примери дал Господ, стига да не си заслепен от злоба.

plcsoft:

--- Цитат на: VITAN в Февруари 17, 2022, 11:51:51 am ---Пак злобееш, не можейки да отличиш лявата си ръка от дясната.
Не е християнска черта, а еретическа.
Западна черта.
Бившият папа германеца Рацингер (който се оттегли) каза:
- Религията им (католическата) е напълно изтласкана от обществения живот.

А еретиците католици родиха протестантите. Запада е агресивно алчен.
Вярващите православни добре знаят, че това е грях. Един от родоначалниците на другите грехове.
(заедно с гордостта и самоугаждането).
Примери дал Господ, стига да не си заслепен от злоба.

--- Край на цитат ---

Ха, ха , ха -----Спечелих баса!!! ;D ;D

Щом на реално протичащи процеси им викаш злоба.        Амиииии, добре!
И това което съм го написал, ако беше написано със злоба, мисля че, друг словоред щях да използвам..... 8) но, кой съм аз............ ;)

П.С Бяхме се обзаложили с един колега, че ти ще си първият който ще изрази негативно мнение. И го направи! Браво! Просто си велик...... Витко!? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Лек ден от мен!

VITAN:
Озлобените хора са предубедени. А ти винаги го играеш предубеден. (християните са зла гадъ)
Твоето не е от наивност. Не даваш нишан за наивник.

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 17, 2022, 09:11:39 am ---juliang понеже е много умен и трудно намира в тоя форум някой да му е на ниво  :D /сп. Плейбой за него е най-висшата форма на градския начин на живот - на столичанина  :D/, налапал въдицата на пропагандата, без много да му мисли и както винаги без въобще да чете, реши да ни изненада, да унизи привържениците на колективния Путин, да ни натрие носовете, а сам се нацеди на пачи яйца.  :D

--- Край на цитат ---
За схващащите от половин дума обяснявам с картинки кое му беше смешно на вица:

Джуджето го тресе параноята да не лепне вируса. Дори на министъра на външните работи и министъра на отбраната си няма вяра.

--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 17, 2022, 10:50:30 am ---С бразилския президент дистанцията беше минимална, както на Брежнев и Тодор Живков.

--- Край на цитат ---
Бразилския президент сигур е стоял 2 седмици карантина и преди срещата са му взели ректална проба. Щото е глава на силна и независима държава, разбира се... :)

plcsoft:

--- Цитат на: juliang в Февруари 17, 2022, 12:46:58 pm ---За схващащите от половин дума обяснявам с картинки кое му беше смешно на вица:

Джуджето го тресе параноята да не лепне вируса. Дори на министъра на външните работи и министъра на отбраната си няма вяра.

--- Край на цитат ---

:D Не , той Шойгу е "втора" душа човек, за това го държи на два километра от себе си! С другите сигурно не е така! Или е пиян и мирише на джибри..... :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия