Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Глобализма, НАТО, СЗО, и светът около нас

<< < (229/322) > >>

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Февруари 17, 2022, 02:49:13 pm ---
Официалния сайт за обществени поръчки на РФ. Можеш да се запознаеш кой е пуснал поръчката и да видиш втора точка от поръчката. Сигурен съм че руския ти е достатъчно добър за да си го преведеш. Можеш и да сметнеш за 48 милиона рубли колко теста могат да се закупят...
Или и този източник е недостоверен?

И кажи що и Шойгу и Лавров са на 10 метра от Путин? Аре, западняците ясно, ма от своите да се дистанцира така видимо...

--- Край на цитат ---

Да ти кажа, това твоето е дребнавост. Аз не обръщам внимание на такива дребни неща. Какво значение има кой откъде си купил маса, кола и т.н.?
Не ми се губи време сега да вземем и да дискутирам, от Италия е поръчана тази маса или от Япония.
Как сега да ти кажа, защо Шойгу седял на 7-8 м от Путин. Ами причините могат да са най-различни. Може там само да е имало стол, щото видно това е работна маса и обикновено когато се договарят дипломати и специалисти от много области, страните сядат една срещу друга.

Аз гледам политиката, "ни мъ интирисува" кой какъв костюм носи, кой го е било страх от вируси или каква му била масата. Само траверсите са ми интересни с широките халки.  ;D

Оня ден Бай Дън пръдна позорно на една среща в САЩ. То остави, че беше звучно, като ръждясали панти на стара врата, но и замириса  :D. Една курва от обкръжението му направо я заболя носа от миризмата. Дай сега и аз като тебе, да си губя времето с такива дребнавости.  :) ... че и ме караш да ти уйдисвам... не ме търси за такива работи. Просто исках да ти покажа, как е въздействала върху теб пропагандата, щото нали се мислиш за мислещ.  ;)

Нека бъдем обективни и демократични. Нали си наясно, че подобен разговор не би бил възможен в официална медия. Ако се появи един такъв като мен в такова предаване, означава да уволнят цялата телевизия - как ще допуснат такъв език да държи някой срещу началника. Но както виждате тук във форума Глобал модератора уж комунист, а спазва законите, гражданите свободно да изразяват политическите си възгледи, разбира се без да се насажда религиозна и етническа омраза.

Тук във форума има един който постоянно го прави, а аз съм прекалено търпелив. Още малко ще го трая.

Ще дам позитивния пример:
Колегата krasis е будист, уведомил ни е. Не съм го чул да хули християните и българския етнос. Не съм чул някой да хули будистите. Но редовно под прикрита форма на разговор тук един супер нахалник си позволява да насажда етническа и религиозна омраза, той уж живее в България, но не се счита за българин, хули българите, нарича ги фашисти - още малко ще го изтрая!
България винаги е била мултиетническа държава и е била пример за етническия мир. Аз имам приятели албанци, турци, руснаци, каракачани, евреи - досега никой не е правил опит да ме засегне, говорим си открито по всички теми, съвсем демократично, няма крито-покрито.

plcsoft:

--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 17, 2022, 03:19:45 pm ---
Тук във форума има един който постоянно го прави, а аз съм прекалено търпелив. Още малко ще го трая.

--- Край на цитат ---

Да разбирам, че за мене става въпрос!

--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 17, 2022, 03:19:45 pm ---Но редовно под прикрита форма на разговор тук един супер нахалник си позволява да насажда етническа и религиозна омраза............!

--- Край на цитат ---

Първото което е не насаждам етническа омраза. Просто изразявам собственно мнение. Това че, на някой хора това не им харесва, какво да направя. Примерно и на мен много неща който чета не ми харесват, ама не съм казал, нищо нали! Просто си казвам, мнението като всички други! Или нямам право да казвам какво мисля! Намирисва ми на.......яйде да не казвам какво!

--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 17, 2022, 03:19:45 pm ---той уж живее в България, но не се счита за българин, хули българите, нарича ги фашисти

--- Край на цитат ---

Знам че ти е присъщо да разкрасяваш нещата и от нищо, да правиш проблем, но комунистите съм наричал социал-фашистите защото са си такива!  НЕ БЪЛГАРИТЕ!!!!!!
Аз също имам много приятели, българи, руснаци, гърци, арменци и цигани също но, когато сме разговаряли на политически теми каквато е тази и съм изтъквал същите аргументи единици са се обиждали или са ми изкелеферчвали изразите в своя полза. Както се казва в такива разговори се обсъждат широк спектър проблеми и е редно да има засегнати и недоволни. Както вие говорите за нас турците, примерно! Да не навлизам в по-голяма дълбочина. Ти сам го казваш ----
Най-малкото което е пиша на кирилица и разбираем за повечето форумни писачи език.

--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 17, 2022, 03:19:45 pm ---
Нека бъдем обективни и демократични.

--- Край на цитат ---

Е, аз изразявам моето обективно мнение! Но ти, дали си, Демократичен!? Явно комунистическата дресировка, още не те пуска!? Защо ли не се учудвам!?
Какъвто е админа, такъв е и форума.
Вече можеш да ме банеш!

VITAN:

--- Цитат на: plcsoft в Февруари 17, 2022, 06:12:24 pm ---Е, аз изразявам моето обективно мнение!
--- Край на цитат ---
Напротив. Твоето мнение е субективно и мога да го докажа.
Начиная от неалчността на мюсюлманите. Не светските, а "оригиналните".

--- Цитат на: plcsoft в Февруари 17, 2022, 06:12:24 pm ---Явно комунистическата дресировка, още не те пуска!?
--- Край на цитат ---
Да си чел правилата на форума?

--- Цитат на: plcsoft в Февруари 17, 2022, 06:12:24 pm ---Вече можеш да ме банеш!
--- Край на цитат ---
Амин.

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 17, 2022, 03:19:45 pm ---Да ти кажа, това твоето е дребнавост. Аз не обръщам внимание на такива дребни неща. Какво значение има кой откъде си купил маса, кола и т.н.?
Как сега да ти кажа, защо Шойгу седял на 7-8 м от Путин. Ами причините могат да са най-различни. Може там само да е имало стол, щото видно това е работна маса и обикновено когато се договарят дипломати и специалисти от много области, страните сядат една срещу друга.
Аз гледам политиката, "ни мъ интирисува" кой какъв костюм носи, кой го е било страх от вируси или каква му била масата.

--- Край на цитат ---

(ВНИМАНИЕ, ХИПЕРБОЛА!) ЕДМ, ако видиш в сайта за обществени поръчки, че българския Авиоотряд 28 е поръчал 1 000 вибратора и 5 литра вазелин, няма ли да ти се промени мнението за нашите управляващи? Няма ли поне мъничко да се замислиш, или ще чакаш официално прессъобщение?

Когато виждаш че на върха на управлението на една държава има човек, който явно има някакъв проблем, някаква фобия, това не те ли кара да се замисляш? Байдън кат се спъна на стълбата на самолета беше е*ати паниката - "Старчок с деменция е на кормилото на омразната ни държава, кой знае какво ще му щукне в изкуфялата кратуна..."

Не е само бялата маса, не е само другата маса на която посреща министрите си. Виж на откриването на олимпиадата как стоеше като кукувица сам - дори и охраната му беше в съседния сектор. Виж как посрещна Коледа - сам в празна църква.

Голяма част от политика е именно разчитането на знаци - кой с кого се е ръкувал по-наред и с кого по-назад. Кой до кого е застанал на общата снимка. Кой къде са го сложили да седне при преговорите. Колко и какви цветя да се сложа и къде. Това си е цяла наука и има специалисти които отговарят именно за тези неща.

--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 17, 2022, 03:19:45 pm ---Нека бъдем обективни и демократични. Нали си наясно, че подобен разговор не би бил възможен в официална медия. Ако се появи един такъв като мен в такова предаване, означава да уволнят цялата телевизия - как ще допуснат такъв език да държи някой срещу началника.
--- Край на цитат ---
Същото се отнася и за мен и официална телевизия в Русия.

VITAN:
Хулио, само ти можеш да я разконспирираш тая пропаганда:

https://www.youtube.com/v/igTGi4v5Sjo

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия