Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Глобализма, НАТО, СЗО, и светът около нас
dymelsoft:
juliang-e, най-парадоксални са твоите капаци на главата. Точно това ли успя да измислиш като аргумент. Извинявай, сигурен съм, че изобщо не си обърнал внимание на видеото в коментара ми. Явно не ти звучи парадоксално, че министър на външните работи на Великобритания заявява на Лавров, че Ростовска и Воронежка област не били руски и те видиш ли никога няма да ги признаят за такива. Честно Юлиане, за уж претендиращ за умен човек, понякога се изумявам на безумните ти опити да защитиш ценности и каузи, които са меко казано смешни.
VITAN:
Украинците, както нашият Хулио приеха евроатлантическите ценности. И какво е следствието?
Прекрасен анализ на ситуацията в Украйна - как от нещо става нищо:
https://www.youtube.com/v/Vvo_SGZMjOE
juliang:
--- Цитат на: dymelsoft в Февруари 15, 2022, 08:52:10 am ---juliang-e, най-парадоксални са твоите капаци на главата. Точно това ли успя да измислиш като аргумент. Извинявай, сигурен съм, че изобщо не си обърнал внимание на видеото в коментара ми. Явно не ти звучи парадоксално, че министър на външните работи на Великобритания заявява на Лавров, че Ростовска и Воронежка област не били руски и те видиш ли никога няма да ги признаят за такива. Честно Юлиане, за уж претендиращ за умен човек, понякога се изумявам на безумните ти опити да защитиш ценности и каузи, които са меко казано смешни.
--- Край на цитат ---
Виж с'я ... това че каката падна в капана на руснака, никой не го отрича. Това е немалък политически гаф. Никой никога не е поставял под въпрос принадлежността на тия две области (Ростов и Воронеж) към Русия, никой няма претенции към тях.
А аз коментирах само и единствено посоката на движение на газта по тръбата... :)
И не мога да разбера хора като теб... начи за Ростов и Воронеж скачаш и късаш ризата на гърдите си, обаче за Крим, Донецк и Луганск се правиш че не го забелязваш...
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Февруари 15, 2022, 09:41:20 am ---И не мога да разбера хора като теб... начи за Ростов и Воронеж скачаш и късаш ризата на гърдите си, обаче за Крим, Донецк и Луганск се правиш че не го забелязваш...
--- Край на цитат ---
А аз не мога да разбера хора, като теб:
Виж ся :D, начи скачаш и късаш копчетата на ризата за Луганск и Донецк, а не скачаш по същия начин за Черна гора, Харватия, Словения и Македония - Югославия си ги иска така, както Украйна си иска Крим. :)
VITAN:
На едно политическо предаване, израелският евреин Яков Кедми отговори на руснаците:
- Защо отричате правото на англо-саксите да са дебили?!
Хулио, кой американски президент бъркаше Австрия и Австралия?
А кой американски президент близките десетилетия изобщо е бил в час с географията? А?
Едно време в началните училища имаше пионерска стая (вкл. и в моето).
Сега в щатите имат също пионерски стаи, само дето им викат гей-клуб.
Дори в консервативните щати!
Смятай, дали децата няма да са изперкали повече от тия, които са им направили тия клубчета!!
И не ми спори. На акъл в емоционален план си останал на ниво 2-ри клас (както ти бе казано).
Все едно да спориш с някое отвеяно инатесто хлапе.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия