Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Глобализма, НАТО, СЗО, и светът около нас
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 15, 2022, 10:07:27 am ---А аз не мога да разбера хора, като теб:
Виж ся :D, начи скачаш и късаш копчетата на ризата за Луганск и Донецк, а не скачаш по същия начин за Черна гора, Харватия, Словения и Македония - Югославия си ги иска така, както Украйна си иска Крим. :)
--- Край на цитат ---
Явно не схващаш тънката разлика между това един регион да поиска да е самостоятелна държава, и един регион да се откъсне от една държава и да се пришие към друга.
--- Цитат на: VITAN в Февруари 15, 2022, 10:12:39 am ---Хулио, кой американски президент бъркаше Австрия и Австралия?
--- Край на цитат ---
Не знам, ама се сещам за един председател на Министерски съвет дет бъркаше полупроводници с цели проводници, и 8-ми декември с 8-ми март...
VITAN:
Бай Тошо беше зевзек. Няма кой да ти каже, техническа неграмотност ли е било или тънък майтап.
Да си дойдем точно днес, на думата:
Fox News: "В США перепутали истребитель МиГ-29 с американскими F-16 и F-15. Изображение российского самолета украсило рекламный щит в калифорнийском городе Санта-Моника."
merlinbg:
Не вярвах, че една хумористична касета записана от Шкумбата, след няколко десетки години ще бъде приемана за чиста истина :) Тодор Живков никога не е говорил това което си цитирал. Както е казано "Една лъжа, повторена сто пъти става истина".
Не знаех, че министър на външните работи не е длъжен да знае география :) То пък и за какво и е :) Явно в длъжностната и характеристика не се изискват такива знания :) Щеше да е смешно, ако не беше трагично!!!
Не вярвах, че в света има двойни стандарти и едни хора имат пълното право да се самоопределят, а за други е тотално забранено. Американците много искаха да вземат за себе си най-голямата военноморска база в Черно море, намираща се почти на границата на Русия, но не стана. Или трябваше да ги посрешнат там с хляб и сол???
Не вярвах, че когато се води спор логиката се поставя на последно място или изобщто липсва. А това вече е наистина тъжно :(
Сега чакам да видя дали войната ще започне днес или утре. Все пак Запада го е предрекъл, съмнявам се да лъжат просто така за спорта :) Нооо както казват французите "Поживём - увидим, доживём - узнаем"... или не бяха французите... няма значение все някой го е казал... то и аз вече се бъркам в тоя объркан свят!!!
juliang:
--- Цитат на: merlinbg в Февруари 15, 2022, 11:54:17 am ---... Американците много искаха да вземат за себе си най-голямата военноморска база в Черно море, намираща се почти на границата на Русия, но не стана. Или трябваше да ги посрешнат там с хляб и сол???
--- Край на цитат ---
Защо американците? Когато Русия си присвои Крим Украйна все още се чудеше накъде да поеме, и изобщо нямаше нищо общо с НАТО. И като толкоз си милеят за базата, защо изоставиха Байконур в ръцете на казахстанците?
И по тая логика като десантират на брега до Атия - пак ли ще е ОК?
krasias:
--- Цитат на: merlinbg в Февруари 15, 2022, 11:54:17 am --- Не вярвах, че една хумористична касета записана от Шкумбата, след няколко десетки години ще бъде приемана за чиста истина :) Тодор Живков никога не е говорил това което си цитирал. Както е казано "Една лъжа, повторена сто пъти става истина".
--- Край на цитат ---
За съжаление не е касетка на Шкумбата а си е живата истина, много добре помня когато Тодор Живков ги каза тези неща. Явно си по млад и няма как да знаеш това.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия