Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Глобализма, НАТО, СЗО, и светът около нас

<< < (213/322) > >>

Радико:

--- Цитат на: VITAN в Февруари 14, 2022, 05:14:22 pm ---Знам защо са били спретнати 1-вата и 2-рата Световни войни.
Знам къде и защо ще е 3-тата (няма да е за Украйна).
Дали не знам това, което ме питаш?

--- Край на цитат ---
Ако наистина знаеше това което те питам, коментарите ти във форума щяха да да съвсем различни от тези които четем сега.

dymelsoft:
Рядко взимам отношение по политически теми, но започвам да се плаша от факта, че изключително тъпи и да не кажа сбъркани хора стават политици в целия запад в последно време, не само в БГ-то. Случайно гледах по руската телевизия техните новини и онемях. https://www.1tv.ru/news/issue/2022-02-13/21:00#9
Вече съм напълно объркан. Даже разбрах, че газът тръгвал от запад и през Украйна стигал до Русия. Изобщо всичко е точно.
Особено ако се казва от западните политици "експерти". Очаквам скоро време такива величия да започнат да си съчиняват и история, която най-много им пасва и да я наложат на останалите, ако трябва със сила. Какво става в този свят.... не знам.

Радико:
Според мен просто нещата се повтарят. Както при римската империя. Твърде дълго време на върха са били една шепа хора които са се женили по между си и тази ограничена от генетично разнообразие каста започва да деградира кскто физически такс и психически. Това вече се е случило някога със римските "патриции"
Във сегашни времена също миже да се наблюдава и в ромския клан Кардараши.
Те са много богати имат много злато и за да остсне златото в рода женят децата си по между си. И масово има психически заболявания между тях. Ако искаш директен пример:
Азис.

juliang:

--- Цитат на: dymelsoft в Февруари 14, 2022, 11:31:18 pm ---Вече съм напълно объркан. Даже разбрах, че газът тръгвал от запад и през Украйна стигал до Русия. Изобщо всичко е точно.

--- Край на цитат ---
Колкото и да ти се струва парадоксално, точно това се случва от време на време през последната година. Украйна пазарува газ от Запада, и той се пренася по същите тръби по които идва от Русия до Запада, само че в обратна посока.

dmitarp:
Колкото газта, който идва от Япония за Европа е японски, толкова и западен газ получава Украйна. Германия и Русия правят на шашеви цяла Европа за цените на газта и което е най странното всички им се вързват. В момента цената на газта за фирмите в Германия е под 3 пъти и повече от пазарната цена, между впрочем никой не купува газ на пазарна цена с изключение на най-големите балъци от Източна Европа.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия