Начало > Новини от света на технологиите
Безжичното предаване на енергия е факт
Радико:
Викаш квадрата на разстоянието
Аз във Вакарел съм виждал как свети крушка 4,5 v. Между земя и кабел с дължина няколко метра. Имаше едно време един завод ЗИНО Вакарел, те там. И още нещо когато лъча е комцентрирано насочен това на Нютон за квадрата на разстоянието не важи.
VITAN:
--- Цитат на: Радико в Януари 31, 2021, 09:28:07 pm ---...когато лъча е комцентрирано насочен това на Нютон за квадрата на разстоянието не важи.
--- Край на цитат ---
Това в кой университет и в кой курс се учи 8)
Радико:
--- Цитат на: VITAN в Януари 31, 2021, 09:32:44 pm ---Това в кой университет и в кой курс се учи 8)
--- Край на цитат ---
Не мога да знам в кои университет се учи прекалено малко време посещавах такова завдение "слава богу" всеки които е ползвал по един или друг повод лазер го знае дори и средно да няма. Не е проблема образованието а броя на левите ръце и мястото в което те се съхраняват. Факта, че питаш ме навежда ма мисълта, че при теб може би са четен брой.
VITAN:
Оставям на колегите удоволствието да ти обяснят малко физични закони, антени и история.
Дано за последно: Типичният европеец не се натиска всеки ден да се изложи N брой пъти.
Виж за индоевропееца - никакъв проблем.
EDM electronics:
--- Цитат на: Радико в Януари 31, 2021, 10:17:51 pm ---Не мога да знам в кои университет се учи прекалено малко време посещавах такова завдение "слава богу"
--- Край на цитат ---
То ти и личи, поне аз го видях още от мига в който се регистрира във форума. Но ми се струва, че не малко, а хич не си посещавал и това ти е изградило комплекс, и то съвсем основателно.
Всеки комплексар по принцип казва, че нямало никакъв смисъл от университетското образование. Така казала и лисицата, че гроздето било кисело, щото не го стигала.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия