Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Светлото евроатлантическо бъдеще...

<< < (91/96) > >>

EDM electronics:

--- Цитат на: VITAN в Април 09, 2021, 08:53:33 pm ---EDM, не така.

--- Край на цитат ---

Знам, че ще се намери някой да не ми вярва, а друг да ме обвини, че правя пропаганда, но всъщност аз само изразявам социологическото си мнение на база факти, които не са от поръчани клипчета в Германия за очерняне на нечий президент тънещ в разкош и дворци, а самата действителност - палатки и знамена.

Ако изкараш българина на палатка, вярваш ли, че ще се гордее със знамето си?
Смятай как са им промили мозъците.

Когато навремето бях в чужбина, дойдоха да ме питат, дали имам телевизор. Казах им, че нямам и те ми повярваха  :D. Аз ги бъзикам  :D, а те ме съжалиха, като Радико.
Аз "нямах" телевизор  :D, но те пък нямаха собствени жилища и никога няма и да имат, защото струват по 1 мил. евро.

plcsoft:

--- Цитат на: Радико в Април 09, 2021, 06:39:58 pm ---ЕДМ, ЕДМ
Много странни разсъждения имаш май представа си нямаш колко броя диаметрално противоположни твърдения съдържа изказването ти. Чак жал ми става като чета, ама за теб, не за Хамериканците. Само най обобщено ако трябва да направя сравнение.
Все едно да кажа:
 Абе кво знаете вие бе  тя на оня жена му знаете ли кви лайна сере, миризливи гадни. А моята какви хубави очи има, особенно едното.

--- Край на цитат ---

Чудя се , ЕДМ от руският си компютър ли ги съчинява, тези умизми. Или от руският си айфон(смартфон) му диктуват какво да селектира и върху какво да си фокусира зеркалата!  :)
Алооооо, сливенският Гаврош, из първом погледни как живеят в България и Русия, не 25% от хората, а цели 40-50% и тогава съпоставяй и сравнявай.
Сигурен съм,че в Сливен има какво да се снима в циганската маала и не само там. Седнал да ми рекламира измазаният с кирпич,гараж!? ;D
А иначе, с електроника го накичил.......завалийката.  :D

........тая картинка да ти говори нещо.... то само знаме остана да му турят!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EDM electronics:
plcsoft, никога не си се отличавал с интелект по-голям от тия на снимката, която си ни показал. Приличат ми на твои роднини или съселяни най-малко.  :D

Знаеш ли, около 40 мил. от ония "патриоти със знамената" - бели хора, не менгян! биха мечтали да живеят в гаража ми, а и той не е само един. При мен всичко е изпънато, като струна, като Червения площад  :D. На много галоши хола им не изглежда така.  ;D

plcsoft, ти виждал ли си циганин или българин да живее на палатка със забучено знаме отвън?  :D

plcsoft:
 А за съселяните си от "Комлука" нещо няма ли да изфоташ!?
 Или те живеят в друга Вселена!?
А ЕДМ "струната" го боли чепа за тях.......иначе кусури търси на американските несретници!? ???
Сродното привлича сродно!
Понимаеш или не хочеш понимат......... :D

ppipilica:
Браво, евала, е тва е гараж с регулиране на влага и температура за правилно съхранение на Лада-та.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия