Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Светлото евроатлантическо бъдеще...
Радико:
--- Цитат на: ppipilica в Април 10, 2021, 01:22:50 am ---Браво, евала, е тва е гараж с регулиране на влага и температура за правилно съхранение на Лада-та.
--- Край на цитат ---
Само грешката е, че го е снимал малко от далеко та не се вижда надписа.
Сделано в Росии.
VITAN:
В България има цигани, които живеят мизерно, да. Има и такива, които живеят като барони.
Но Бъгария не е "Сияйният град на Хълма", който ти лустросват всеки ден "нашите" медии.
За да може кухата лейка да си каже: Уа.а..а...а..у.у..у...у!
Тук обаче пенсионера, за да получи безплатна медицина не трябва да си продава къщата и да живее в каравана. Например.
Даже мен ме порази -- разрухата в САЩ !!! Тук промиват златце!
-
https://www.youtube.com/v/WfzmJ7miZqg
plcsoft:
По тази логика, има много бедни и много богати американци, има много бедни и много богати българи, има много бедни и много богати руснаци, има......,има......, има....има ги всякакви.
Светът е шарен и многолик!!! Факт е, не е идеологическа параноя!!!
Това не означава, че трябва да подхождаме селективно!? Монетата, винаги има, две страни.
Само зомбиран глупак или лумпенизиран социопат, може да си само внушава, че монетата е едностранна. И с такава осакатена логика да извлича, погрешни дивиденти!
Радико:
--- Цитат на: VITAN в Април 10, 2021, 09:07:16 am ---В България има цигани, които живеят мизерно, да. Има и такива, които живеят като барони.
Но Бъгария не е "Сияйният град на Хълма", който ти лустросват всеки ден "нашите" медии.
За да може кухата лейка да си каже: Уа.а..а...а..у.у..у...у!
Тук обаче пенсионера, за да получи безплатна медицина не трябва да си продава къщата и да живее в каравана. Например.
Даже мен ме порази -- разрухата в САЩ !!! Тук промиват златце!
-
https://www.youtube.com/v/WfzmJ7miZqg
--- Край на цитат ---
Факт е и то неоспорим "поне не от разумните и мислещите" че хората със престъпни наклонности и тези дето мисленето не им се отдава чак толкова са много по предприемчиви от нормалните хора. Това е и причината във "Сияйните градове" престъпните елементи и всякаква паплач да се среща много по често. НюЙорк, Москва, Париж, Хонгконг. Всички те гъмжат от престъпници и ме заради друго а защото ги привличат.
EDM electronics:
Горе, поредното тъпо изказване.
Никога преди, през социализма в България не е имало хора - бездомници, които да живеят на палатки и да спят по пейките. Сега има много клошари и те не са несретници, както едно говедо се изразява, а са хора, които са изоставени от близките си и обществото, от държавата, нуждаещи се от помощ, която никой не им дава. Несретници сте вие, които се мислите за нещо повече от тези хора.
Задължение на държавата е, да се грижи за такива хора, защото основната и функция е социална.
Чудя ви се цървули с цървули, дето работите на една заплата, какви капиталисти сте вие? - просто сте едни суетни мизерници.
В митрополията на империята, която ни е стъпала здраво на врата, дава държавата им по 200 000 $ безплатно "лечение" за смяна на пола - от нормален човек да направи урод - педераст, а няма същата тая държава пари, да подслони тези изпаднали в беда хора, защото това са хищници в най-висша степен - рекетьори, убийци, които са опасали целия свят с военни бази, да натрапват лъжливата си демокрация, която е всъщност скрита форма на диктатура и колониален ред.
Киро Брейка е на 54 г. и е на възраст, като повечето тук. Харесвам всичко което казва този човек, така ли няма ни един от вас, от същото поколение, който да мисли, като него?
Що за овчедушни заплатаджии капиталисти муруци сте?
Ето последното видео на Брейка, точно по този въпрос, каза, че го е направил за лумпените.
https://www.youtube.com/v/U3DObgAQn_I
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия