Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Светлото евроатлантическо бъдеще...

<< < (90/96) > >>

Радико:
Витане.
 Съвсем правилно разсъждаваш обаче пропускаш една малка подробност:
Това, че тук не става дума за нечии национални интереси. Въоросните "хора" диктуващи правилата към днешна дата нямат национална принадлежност. Разбираш ли те не принадлежат към никоя нация и от горе на това те смятат, че всички нации им принадлежат. И да знаеш препинателните  знаци не са случайни.

VITAN:
Националност: евреи и англо-сакси > мешана скара.
Обаче им трябва: маша, инструмент, камшик ....
А тук вече изпадаме в конкретика като държава.
Ако паднат границите тотално, а те още не са - тогава ще си прав.
То и затова в щатите идват орди нелегални мексиканци в момента,
да изреват сите и да образуват от Канада, САЩ и Мексико 1 държава
с 1 вакута:
-
https://en.wikipedia.org/wiki/North_American_monetary_union

EDM electronics:
Винаги ме е озадачавало населението на митрополията, чийто колония сме.  :D
България е малка страна, някога с население 10 мил., сега от прекрасен живот 5 мил. /реално, не официално/, от които 2,5 мил. менгян.
Помня с носталгия, колко бяха образовани навремето българите, когато нямаше чалга и пошли предавания от типа "какъв бил вкусът на спермата според водещия Азис" по националните - колониални телевизии. Българите някога бяха хора с ерудиция, правеха велосипеди, мотопеди, мотоциклети, автомобили, камиони, ремаркета, трактори, електрокари, мотокари, кореби, вагони, компютри, ЕИМ и т.н. - все неща за които се изисква образование и интелект.

Но да се върнем към главния въпрос - качеството на населението в митрополията:
По данни на Дойчевеле в САЩ, която е 340 мил. неграмотниците са 25% от населението или това прави 85 мил. Т.е. там има накуп около 17 Българии неграмотници!

"Много от курсистите в "Академията на надеждата" не могат да четат и пишат. "Около 25 процента от американците са неграмотни.

„Много американци вярват, че Европа е една огромна дъжрава от третия свят. Преди да се преместя в Испания хората постоянно ми казваха каква ужасна грешка правя.
" - то интелект, то чудо... :D

https://www.dw.com/bg/%D0%B1%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D1%8F%D1%86%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%B0/a-17386945

https://pochivkablitz.bg/narachnik/otkachenite-neshcha-koito-amerikantsite-si-mislyat-za-evropa?pre=view&cache=nocache

Гледах един филм, живеят в палатки, каравани и всякакви мукавени полукъщури  :D, но турили по едно национално знаме и им втълпили, че там е раят на земята, всички останали пасат трева и ядат доматите с колците, за чеп на каца дори не стават.  :D
Стори ми се прекалено дори, като казаха, че 85% от американците дори не са напускали пределите на щата в който живеят, не страната.
Знам, ще каже някой това е руска пропаганда - да, ама не. Американец турист няма. Дай му да се яхне на колата си, да обикаля щата си и най-големия му кеф е да спира по крайпътните молове, да пазари разни вещи от вещомания и да се натъпче с полуфабрикати от ГМО.

Давал съм си равносметка, колко много ми е дал Бог, че съм се родил в България.
Благодаря ти, Господи! - а сега можеше да живея гордо на палатка със забито знаме отпред и да съм убеден, че няма по-хубаво на света.

;D

Радико:
ЕДМ, ЕДМ
Много странни разсъждения имаш май представа си нямаш колко броя диаметрално противоположни твърдения съдържа изказването ти. Чак жал ми става като чета, ама за теб, не за Хамериканците. Само най обобщено ако трябва да направя сравнение.
Все едно да кажа:
 Абе кво знаете вие бе  тя на оня жена му знаете ли кви лайна сере, миризливи гадни. А моята какви хубави очи има, особенно едното.

VITAN:
EDM, не така. Има си и положителни страни емиграцията в САЩ! Мдамм!
Трябва да сме либерални и широко скроени, най-вече да даваме и трибуна на обратното мение  8)

10 причини да емигрирате в САЩ през 2021-та година
-
https://www.youtube.com/v/9mFHYk4JI-0

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия