Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Тръмп срещу Байдън

<< < (32/38) > >>

plcsoft:
Радико, двете руски шушумиги къде се потулиха!? Особено след дадените линкове от mind, ако съм на тяхно място няма да постна руска пропаганда докато съм жив, в този форум !!! ;D

EDM electronics:
plcsoft, ти след като ни информира, че си глупак и роб, сега на остроумен ли реши да се правиш?

VITAN:

--- Цитат на: plcsoft в Февруари 16, 2021, 08:47:48 am ---Радико, двете руски шушумиги къде се потулиха!? Особено след дадените линкове от mind, ако съм на тяхно място няма да постна руска пропаганда докато съм жив, в този форум !!! ;D
--- Край на цитат ---
1. Когато не ви изнася, врещяхте, че това е технически форум.
2. Хората тук, които могат да проектират електроника се събират на пръстите на 1-та ръка.
3. И mi68 също е експериментатор.
4. Никак не ми се занимава да доказвам, че небето е синьо, а водата е мокра!
5. Ако мислите че тъпото ви количество ще се превърне в качество, объркали сте филма.
6. Но понеже ще го гледате поне до 2025-та, няма да ви преча, току виж сте се задавили с някоя пуканка.
7. Последно русофобчета, кажете - това технически форум ли е или не?
8. Ако е за релакс, да релаксирам с тролене. Ако не е - обръщам внимание само на хора, които имат акъл.
9. Анадънму?!

П.п. Ако някой мисли, че съм му гледал линковете - взел се е на сериозно. Линкове гледам според човека, а не според надувките му.

Радико:

--- Цитат ---
П.п. Ако някой мисли, че съм му гледал линковете - взел се е на сериозно. Линкове гледам според човека, а не според надувките му. 
--- Край на цитат ---
Наистина феноменална простота. Успешен експеримент за докарване формата на идеална сфера на сивото вещество. Другото над това е безсмислено да го коментирам и то е глупости ма просто бледнее пред последното.

nasko:
И пак по темата:
Как се поздравява истинския президент?
Народ поздравил Трампа с Днём Президента
https://www.youtube.com/watch?v=TXaQjBKAGKs

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия