Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Тръмп срещу Байдън

<< < (31/38) > >>

plcsoft:

--- Цитат на: VITAN в Февруари 14, 2021, 10:20:00 pm ---
Някой се жалваше, че не били платени специалистите тъдява. Ми щото не си търсен... Що няма какво да предложиш. Затова и ще съществуваш, а няма да се развиваш plcsoft-те.

--- Край на цитат ---

Благодаря че си се загрижил за мене!!! Няма нужда!!! Ама хич!!! ;)
Никога не разчитам на един доход. При мен това е златно правило!!!
Даже си имам работа бол, но силите не ми стигат вече, за пенсия съм. ;D ;D
А за доходите, берекет версин, не се оплаквам!!! И студент издържам и ние с жената не се лишаваме от нищо!!! :) :)
За това и защитавам Демокрацията! Защото ми осигурява по-добър стандарт на живот. отколкото преди 30 години да речем!!!  8)
А не като тебе, уж две три работи работиш и никога не разчиташ на един доход и все влагаш в нещо, а си тръгнал уродливото да браниш(демек все на руското налиташ)!?
 Защо!?
Защото не ти стига и искаш много повече отколкото заслужаваш, явно............
Аз спирам да пиша защото ме чака работа и искам да си я свърша. Айде лек ден от мен!!!

Послепис:- когато аз самият преценя че средностатистическият руснак живее по-добре и държавата му наистина предлага по-висок стандарт на живота от да речем от швейцареца или американеца, тогава без ти или който и да било друг ще се присъединя към вашата кауза! Защото ще виждам че наистина е по-добра за човека въобще! А не като сега реклама бол, а като погледнеш "деревнята" и ти става ясно какво е дереджето!!!

Радико:

--- Цитат на: VITAN в Февруари 15, 2021, 08:01:08 am ---Неграмотник.
Ей тоя на картинката горе е искал НРБ да стане 16-та република в състава на СССР.
А сега, как ще си извъртиш з@дника?
-
https://www.youtube.com/v/_QZbCxh1ITA

--- Край на цитат ---
Хе Хе Хе.  Даже всеки път когато е отивал при Брежнев и е почвал:
Хайде бе другарю Брежнев хайде орисъединявайте ни към великият стветски Съюз. А оня е отговарял не може сега Тошко нямам време да се разправям с твоята малка губерния ще чакаш. Нали така Хе Хе Хе. Ооох слава богу, че не си съвсем малко по умен, че няма да го понесеш.

mind:
Това за VITAN  >>> https://www.youtube.com/watch?v=zIHVSCcXolw

--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 14, 2021, 10:33:50 pm ---Ето какво е направил Тодор Живков:

--- Край на цитат ---
Колега, ще започне да ви забива STM-а от грешни входни данни...
Тоя изкукал "потник", дето го гледате, можеше поне от Уикипедия да направи справка. Три изречения на кръст.
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D1%8A%D1%80_%D0%A1%D1%82%D0%B0%D0%BC%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%B9%D1%81%D0%BA%D0%B8_(%D1%8F%D0%B7%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%80)

Когато е започнал строежа, Тодор е играл театрални постановки и е учил за поправителни изпити. А кой го е строил, може да прочетете тук:
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D1%80%D0%B8%D0%B3%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%BE_%D0%B4%D0%B2%D0%B8%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5

За да потвърдя, мога да кажа, че по-малката сестра на баба ми е мъкнала камънаци, докато е била бременна. БЕЗПЛАТНО, за един черпак супа.

А от ресторанта, съм бил най-доволен след промените. Когато заплатата на персонала зависеше от това, какво качество предлага, а не просто за едното присъствие.

mind:

--- Цитат на: mind в Февруари 15, 2021, 08:34:52 pm ---Тоя изкукал "потник", дето го гледате, можеше поне от Уикипедия да направи справка.

--- Край на цитат ---
Всъщност съм избързал със заключението, подведен от заглавието и фона на стената. Прочел го е  :)
Но изказването му е демагогия. Излиза, че тия дето са го почнали, нямало да го довършат без комунистите.
Освен това е завършен, когато Тодор става главен секретар, та какъв точно принос е имал да му целуваме задника?

Радико:

--- Цитат на: mind в Февруари 15, 2021, 10:17:55 pm ---Всъщност съм избързал със заключението, подведен от заглавието и фона на стената. Прочел го е  :)
Но изказването му е демагогия. Излиза, че тия дето са го почнали, нямало да го довършат без комунистите.
Освен това е завършен, когато Тодор става главен секретар, та какъв точно принос е имал да му целуваме задника?

--- Край на цитат ---
Единственият но много реален и изключително важен принос на Тодор Живков е, че много умеле играел шилалкавил и т.н. във плитическите игри със руските сатрапи благодарение на което тук са направени доста повече неща от коллото те първоначално са смятали да позволят. Иначе ако не бяха те "руските сатрапи" всичко построено шеше оак да се построй дори доста повече и най важното със много по голямо качество. Защото когато ни е владял султана е имало майстори като кольо Фичето. А когато е дошъл сталин... Робски труд със съответстващото качество. Като за построено на робите от ГуСВ за които единственото важно нещо беше да минат двете години и да излязат от затвора наречен "родна казарма"

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия