Алтернативни енергоизточници > Nikola Tesla
Енергията на вакуума е на 15кХц?
@praktik:
Тази вакуумна теория измежду многото други още, за разлика от тях, се придържа към квантовата механика, но няма никакви експериментални данни които да я потвърдят. Само с теоретизъм не става .
Радико:
Да съгласен съм напълно с тебе @praktik
Но въпреки това не мога да отрека, че намирам доста интересни неща в нея. Определено не всичко е за изхвърляне. просто автора не може все още "или не иска" да се отрече напълно от "стандартния модел" и това му тежи като воденичен камък на шията.
@praktik:
Радико, ето нещо интересно открито за електрона, бил с идеална сферична форма, много прецизно измерена. Чудя се как ли са я измерили.
http://news.discovery.com/space/perfect-electron-roundness-bruises-supersymmetry-131219.htm
А ето и блога от който прочетох новината.
http://asthfghl.blog.bg/technology/2014/01/15/idealno-krygliiat-elektron.1228507
Радико:
Абе и аз го четох това, Ама и аз като тебе взех да се чудя как пък я измериха така добре. Не бил леко сплеснат като земята от центробежните сили ами си бил идеално кръгъл, което напълно потвърждавало предвижданията на "стандартният модел"
Явно логиката е:
Щом в американските екшъни минават такива глупости защо да не минат и в научните теории.
Нека не забравяме, че според официални данни Андронният колайдер прегря защото някакво птиче си изпуснало коричката хляб на един от радиаторите на охладителя и тя нарушила работата на охлаждащите системи и колайдера прегрял ;D ;D ;D
След това едно хлабаво жакче модел RJ45 "дето през такова всички ползваме интернет излъга учените И ЗАБЕЛЕЖЕТЕ няколкостотин хиляди пъти по един и същи начин, та те погрешка решили, че са намерили нещо по-бързо от светлината. Добре, че има кой да ги контролира и напътства тези учени, че току виж по погрешка вземат че докажат и съществуването на нещо като етер.
@praktik:
--- Цитат на: Радико в Януари 17, 2014, 08:46:27 pm ---Абе и аз го четох това, Ама и аз като тебе взех да се чудя как пък я измериха така добре. Не бил леко сплеснат като земята от центробежните сили ами си бил идеално кръгъл, което напълно потвърждавало предвижданията на "стандартният модел"
...
След това едно хлабаво жакче модел RJ45 "дето през такова всички ползваме интернет" излъга учените И ЗАБЕЛЕЖЕТЕ няколко стотин хиляди пъти по един и същи начин, та те погрешка решиха, че са намерили нещо по бързо от светлината. Добре, че има кой да ги контролира и напътства тези учени, че току виж по по грешка вземат че докажат и съществуването на нещо като етер.
--- Край на цитат ---
Да така е , само дето доколкото разбрах, тази идеално кръгла форма на електрона опровергавала теорията на суперсиметрията.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия