Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Що е то ДС и има ли почва у нас...

<< < (18/41) > >>

Радико:
Браво EDM.
Явно добре си се трудил за просперитета на шефовете от ДС щом и за теб са оставили малко.
Вярно не е цял остров, само едно местенце с няколко маслинови дръвчета и една каравана. Ама който не е доволен от пиле и от вол няма да е доволен нали така.
Дано и съвестта ти да е доволна.
П.П. и в квартирата нямах автоматичен сифон ами Мелачка за отпадъци. Има известна разлика.

VITAN:

--- Цитат на: Радико в Октомври 03, 2020, 10:34:09 pm ---Дано и съвестта ти да е доволна.
--- Край на цитат ---
Остави EDM да си лови рибата и да си пие пиенето с когото си иска.
Веднага ти казвам:
-
https://www.youtube.com/v/uOz2vgZBfbk
Веднага, след като руският военен министър обяви, че в Сирия т.н. "Ислямска държава" е ликвидирана на 100%
(и ви спаси благородните евроатлантически з@дници от безкрайни бежански вълни с всички екстри)
измекярите спретнахте нова война между Армения и Азербайджан, като прехвърлихте от Сирия главорези (+ турци)
и няма значение как точно ще свърши новата война, важното е, че отново Русия има главоболие с правоверни (митингуващи и врякащи) фанатици,
а Азербайджан може да рухне като светска държава.

Ама ще дойде време и за вашите благородни евроатлантически з@дници - природата не търпи празно пространство!

Михаил Кузмов:
Ако беше сниман и москвича, докарал караваната, автентичността щеше да е неоспорима!

GMG:

--- Цитат ---адекватно и обективно изучаване на периода 1944-1989 г. в училище.
--- Край на цитат ---
https://www.dnevnik.bg/analizi/2019/06/21/3927828_shte_izpusnem_li_vremeto_da_kajem_istinata_za/

бай Кузмов, наясно ли си с някои работи?

тез като ЕДМ и Витан как ги виждаш?

не са заяждам  ;)

не ми пречат, те сами ще са сафирясЪт ..... някой ден ..

....може би ....  :)

plcsoft:

--- Цитат на: EDM electronics в Октомври 03, 2020, 09:08:48 pm ---Приятели /роби на капиталистическата експлоатация и мазохисти на принадената стойност  :D/, Радико,

отдавна искам да Ви покажа моята комунистическа каравана  :D, която съм позиционирал на о. Лимнос и в нея прекарвам голяма част от годината, като млад пенсионер на христова възраст, бивш и прероден /реинкарниран  ;)/ милиционер от ДС.  :D

В тази караванка се чувствам изключително удобно и в нея провеждам служебни мероприятия с другари комунисти от Русия и гръцката ПАОК. Те ми идват на гости и обсъждаме геополитическите събития, Путин и т.н. Често на плумари с шопска салата пеем революционни песни и цитираме устави.  :D Голям кеф!  ;D

Близо до караванката ми има самостоятелен див плаж и аз се чувствам на него, като истински собственик, без реално да съм такъв, защото не съм капиталист.  :D

Не си давам комунистическата караванка за бекярската квартира на Радико в Германия, която имала автоматичен сифон и нощно шкафче, приличащо на боядисано с блажна боя. Аз си имам портретите на моите идоли и символи, те задоволяват целият ми апетит за лукс.  :D

--- Край на цитат ---

EDMе  много си я нашарил караванката...... като циганска шатра 😁Тури малко кърмъз хем от далеч ще те фиксират гръцките комунета, и хем другаря Ердоган ще вика "наш чиляк"
 и няма да та бомби.......😁😁

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия