Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Що е то ДС и има ли почва у нас...

<< < (19/41) > >>

VITAN:

--- Цитат на: plcsoft в Октомври 04, 2020, 09:57:18 am ---Тури малко кърмъз хем от далеч ще те фиксират гръцките комунета, и хем другаря Ердоган ще вика "наш чиляк"  и няма да та бомби.......😁😁
--- Край на цитат ---
:D

Ама ДС йок и вижте част от филмите, които са прожектирани на България:

Кой открадна 200 милиарда долара /4 част/
https://strogosekretno.com/302/13/%D0%9A%D0%BE%D0%B9-%D0%BE%D1%82%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%BD%D0%B0-200-%D0%BC%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B0-%D0%B4%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D1%80%D0%B0-4.html

plcsoft:

--- Цитат на: VITAN в Октомври 04, 2020, 11:02:28 am --- :D

Ама ДС йок и вижте част от филмите, които са прожектирани на България:

Кой открадна 200 милиарда долара /4 част/
https://strogosekretno.com/302/13/%D0%9A%D0%BE%D0%B9-%D0%BE%D1%82%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%BD%D0%B0-200-%D0%BC%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B0-%D0%B4%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D1%80%D0%B0-4.html

--- Край на цитат ---

Ами което си е вярно! Вярно е!
Лошото е че всичко това ставаше пред очите ни, и ни един не се намери да каже,,, абе хора тези крадци унищожават бъдещето на децата ни! Явно и бай EDM е намазал от "софрата" щом си пече кърките на юнистански пясък!? ;D
 Ех, горките ние, родихме се като роби на социализма, и ще умрем като роби, само че на капитализма!? К`о да прайме, такава ни е съдбата!?  :) :)

VITAN:
Всеки народ заслужава съдбата и управниците си.
Какво пречи например да пуснем 4-ти и 3-ти блок на Козлодуй и да печелим немалко? Технически и юредически нищо...
Без евтин ток няма конкурентна икономика.
Верен отговор: евроатлантическите ценности!

Маса у'фце ще се хвърлят като Матросов на амбразурата да защитават интереса на САЩ, що ще правим някакъв оборот на Росатом (от което той никак няма да престане да бъде световен монополист). А ще задържим и хора у нас, а за тях това не е оферта.

Само един от хилядите примери......

EDM electronics:
Докато вие тук си почивате и клюкарствате, аз извършвам в неделния ден тежка, къртовска физическа работа  ;), като си изкарвам прехраната с честен труд, без да експлоатирам нечий друг /като капиталист/ и оказвам взаимопомощ на една парясана другарка комунистка от Русия /на 32 г./- уча я, да борави с моя харпун.  :D

--- Цитат на: plcsoft в Октомври 04, 2020, 11:49:25 am --- Ех, горките ние, родихме се като роби на социализма, и ще умрем като роби, само че на капитализма!?

--- Край на цитат ---

plcsoft, има наченки на осъзнаване при теб. Има една руска поговорка: "Каким был, таким и остался".
PiroVeso има един много хубав цитат под ника си: "Живота е един проект на направи си сам". Хора с робско самосънание и такива дето изпитват оргазъм, че някакъв капиталист събирал от тях принадена стойност, и с крайно дясна /голям парадокс  :D/ политическа ориентация, за разлика от неговия господар, който е умерен, няма как да не бъдат роби. Каквото ти мисленето, такъв ти живота.

--- Цитат на: plcsoft в Октомври 04, 2020, 11:49:25 am ---Явно и бай EDM е намазал от "софрата" щом си пече кърките на юнистански пясък!?

--- Край на цитат ---

Първо не съм ти бай, чичка  :D, и дано като стана на твоите години и тези на дядо Радико  :D, да нямам такива пагубни разсъждания. Това да се радваш, че можело сега да пътуваш в чужбина, за да работиш, не за да живееш, а за да сменяш памперси, не е нормално явление.

Обществена тайна е, че съм милиционер от ДС  :D. Моите началници ми съдействаха да си купя един земеделски имот на острова - една проскубана маслинова гора 4,7 дека, обаче с излаз /бряг/ на морето  ;). Сега ще я садя по малко и ще произвеждам елитен сорт маслини.  ;)

Нямам хотели, като моите колеги от ДС, не ходя по ОЛ-инклузиви, където ти дебелее трътката, съвсем скромен човек съм, живея скромно.  :D

plcsoft:

--- Цитат на: EDM electronics в Октомври 04, 2020, 02:44:44 pm ---Докато вие тук си почивате и клюкарствате, аз извършвам в неделния ден тежка, къртовска физическа работа  ;), като си изкарвам прехраната с честен труд, без да експлоатирам нечий друг /като капиталист/ и оказвам взаимопомощ на една парясана другарка комунистка от Русия /на 32 г./- уча я, да борави с моя харпун.  :D

--- Край на цитат ---

Нали знаеш приказката "Умря циганката дет` ме хвалеше, че почнах да се хваля сам!?!? Че и твойта работа........ :)
Учиш ти, кой знай в кой ъгъл на караванката си закачил снимка на другарка шафрантия от "Комсомолская правда" и лъскаш старият бастун на поразия! ;D

--- Цитат на: EDM electronics в Октомври 04, 2020, 02:44:44 pm ---Първо не съм ти бай, чичка  :D, и дано като стана на твоите години и тези на дядо Радико  :D, да нямам такива пагубни разсъждания. Това да се радваш, че можело сега да пътуваш в чужбина, за да работиш, не за да живееш, а за да сменяш памперси, не е нормално явление.

--- Край на цитат ---

Бай си! По-млад съм от тебе.Под кристовата възраст съм, скоро ще навърша 26 години, ;D макар да изглеждам вече пенсионер!Това е от робският труд, нали все някой трябва да ти изкарва парите дет ги харчиш по-гръцко за другарки! ;D 
Ти като си такъв тарикатин що не сложи караванката на Каба кум и не опъваш другарката на черноморски чакъл, ами си забегнал на самотен остров у гръцко!? Не ти е чиста работата........
Да не те намери жена ти, нали?! После робите виновни!? Пък Радико ко го мислиш живее момчето с честен труд, а не като тебе да цоцка пари на гърба на робите и да се прави на болярин!?:D Така, всеки може!? На мен, скромноста не ми позволява да дерибействам над другите!!! ;)
 А на тебе явно ти се отдава, доставя ти наслада, виждам!!!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия