Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Що е то ДС и има ли почва у нас...

<< < (17/41) > >>

EDM electronics:
Я направи и калкулация с ТЕЦ-овете, ВЕЦ-овете и АЕЦ?

Ей, лоши теС кАмунисти, нищо не са направили, направо народа умирал от глад.  :D

Радико:

--- Цитат --- Магистралите изобщо не си правих труда да ги смятам, нито ще си правя.
Аз поне ходя предимно по старите магистрали. За 30 години малко нови неща ме ползват. 
--- Край на цитат ---
Един такъв като тебе приятелят му казал:
  А бе Витане, видях жена ти на една гара с друг мъж
  На коя гара бе
  На Каспичан
  А то пък и тя една гара
ЕДМ това със ТЕЦове ВЕЦове язовири и така нататък сме го дъвкали вече. Май вчера не си си пил Гинкобилобата.

VITAN:
E, това с гинкобилобата яко ве!
Как връща паметта!
Автора на книгата за Новичок-а с формулата в САЩ е менте, лаборант.
Самият автор на Новичок-а що рече,
изпитвали са го на полигон 750 на 750... километра!

Ребятки.и...и, то май, май, то.... ъм тя България по-малка ве, от тоя пустинен казахски полигон!
Ама хайли лакли тия гадните от ДС, уф, КГБ са ги тровили тия Скрипал и Навални.
Те обаче гадовете възкръсват, не мрът! Напрао за канонизация плачат, май-май!

EDM electronics:
Приятели /роби на капиталистическата експлоатация и мазохисти на принадената стойност  :D/, Радико,

отдавна искам да Ви покажа моята комунистическа каравана  :D, която съм позиционирал на о. Лимнос и в нея прекарвам голяма част от годината, като млад пенсионер на христова възраст, бивш и прероден /реинкарниран  ;)/ милиционер от ДС.  :D

В тази караванка се чувствам изключително удобно и в нея провеждам служебни мероприятия с другари комунисти от Русия и гръцката ПАОК. Те ми идват на гости и обсъждаме геополитическите събития, Путин и т.н. Често на плумари с шопска салата пеем революционни песни и цитираме устави.  :D Голям кеф!  ;D

Близо до караванката ми има самостоятелен див плаж и аз се чувствам на него, като истински собственик, без реално да съм такъв, защото не съм капиталист.  :D

Не си давам комунистическата караванка за бекярската квартира на Радико в Германия, която имала автоматичен сифон и нощно шкафче, приличащо на боядисано с блажна боя. Аз си имам портретите на моите идоли и символи, те задоволяват целият ми апетит за лукс.  :D

VITAN:
Малии.и..и...и.....и, т'ва яко като уралска танкова стомана!

Поздрави на бойните другари 8)
На лични дай явки и пароли - да обменим челният опит  :D

Само геополитически мястото е претенция на султан Ердоган. Да не стане патаклама за тоя капиталистически еврео-турско-гръцко-египетско-ливанско-кипътски газ в морето,
че тия F-16 м'нооо..о....о отватително бръмчат, ше изплашат рибата.

П.п.: Няма такъв отвратителен звук, вервайте ми!!! Особено, ако само се шматкат из небето и нищо особено да не правят! Виж нашите Миг-ове мое да ти откачат врата да ги следиш к'ви ги вършат... А на звук добре го докарват. Особено при форсаж!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия