Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Що е то ДС и има ли почва у нас...

<< < (16/41) > >>

VITAN:

--- Цитат на: EDM electronics в Септември 23, 2020, 10:24:49 pm ---Там взимат ли на работа комунисти и милиционери от ДС?  :D
--- Край на цитат ---
Ъмчи да!
Е, баба Меркелица комсомолска активистка от ГДР.
Техните избягали от ГФР (през 50-те мисля), що нямало никакъв шанс да си купят жилище... Факт!

Радико:

--- Цитат на: VITAN в Септември 23, 2020, 10:23:05 pm ---Радико: "Та кво стана разграничаваш ли се от твърдението, че: 60% от магистралите са построени по времето на социализма."

Според мен истината е някъде около 60%. Да, не се разграничавам.

Отговарям ти тук, що не си отворил публична тема, а закрит плювалник - за ритане, хапане, плюене - по правилата на кеча.
Sorry, нямам време за губене. Кечът не е моя спорт...

--- Край на цитат ---
Разстоянието Пловдив Бургас е 252 км.
Автомагистрала Марица е  117 км.
Автомагистрала Струма е 129 км.  Готови от 197
Автомагистрала Люлин е 19 км.
Готовите магистрсли по тошово време бяха  130+ 80 км общо 210 км.което е по малко дори и от отсечката Пловдив Бургас. Аре са като имаш рсзстоянията сметни процентите. Стига да можеш де.
И отворих темата в закрит раздел да не ти гледа цяла България резила какъв лъжец си ама щом държиш да се знае ето пиша тука.

EDM electronics:
Я направи и калкулация с язовирите?  :D

EDM electronics:
Я направи и калкулация с останалата пътна мрежа, особено балканската  :D, жилищата, построяването на градовете, защото всичко е било кирпич  :D, а как изглеждаха селата и как сега?  :D

VITAN:
Не може да сметне тия неща, що там не са вкарвани европейски правоверни субсидии...

Изхвърля системна грешка още при зареждането на данните.

Магистралите изобщо не си правих труда да ги смятам, нито ще си правя.
Аз поне ходя предимно по старите магистрали. За 30 години малко нови неща ме ползват.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия