Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Що е то ДС и има ли почва у нас...

<< < (15/41) > >>

VITAN:

--- Цитат на: Радико в Септември 22, 2020, 09:53:56 pm ---Веднага отварям.
И аз мога въпреки твърдението.
А и ти не си глупак.

--- Край на цитат ---
Аре? Кога?

Радико:

--- Цитат на: VITAN в Септември 23, 2020, 09:38:35 pm ---Аре? Кога?

--- Край на цитат ---
веднага ОТВАРЯМ
И ОТВОРИХ:
  https://mazeto.net/index.php/topic,11311.msg116228.html#msg116228

krasias:

--- Цитат на: Радико в Септември 23, 2020, 08:03:20 pm ---Интересното е, че и едните и другите се раждат със един и същ константен процет и във западащите и във възхождащите страни.

--- Край на цитат ---
Съжалявам но това с константния процент не мога да го приема на юнашко доверие. Но има още едно изключително важно нещо, не, не е достатъчно да имаш много умни, интелигентни хора в една държава трябва си и МОТИВАЦИЯ. Да тия хора за да вършат работа им е нужна мотивация а не приказки за "светлото бъдеще".

VITAN:
Радико: "Та кво стана разграничаваш ли се от твърдението, че: 60% от магистралите са построени по времето на социализма."

Според мен истината е някъде около 60%. Да, не се разграничавам.

Отговарям ти тук, що не си отворил публична тема, а закрит плювалник - за ритане, хапане, плюене - по правилата на кеча.
Sorry, нямам време за губене. Кечът не е моя спорт...

EDM electronics:

--- Цитат на: Радико в Септември 21, 2020, 08:05:03 pm ---Във какви условия съм живял ли EDM
Бедна ти е фантазията просто за условията. Ето ти долу на едната снимка леглото ми  където спах шест месеца при последната ми работа в Германия. На другата съм снимал да се похваля на жена си каква манджа съм си сготвил, но ти обърни внимание на печката с която я готвя. Ако знаех, тогава какви глупости ще плещиш щях да снимам всичко, и ваната в банята и хладилника. Дори и онова нещо което замества сифона на мивката за което бас ловя, че ти дори не подозираш, че съществуват такива работи някъде по света.
Има си захранване и като пуснеш вода в мивката почва да бръмчи" в момента тука ги монтираме само в най гъзарските апартаменти. А в Германия са масова практика.

--- Край на цитат ---

Радико, то много луксозно, направо да не повярваш. Почувствах се пълен сиромах, като съпоставя моето жилище с лукса в който живееш, забележи на квартира!  :D
Представям си германците в какъв разкош живеят?  :D

Много ми хареса нощното ти шкафче, като боядисано с блажна боя и четка ми изглежда, но е много модерно и стилно, фешън е, фешън.

Да, концентрирах се върху готварската ти печка, бахти, не съм виждал такава досега, това е някаква иновация сигурно?  ;D

А пък за тия сифони дето сами се пускат и мелят отпадъците за първи път от теб чувам. Аз вкъщи съм само с ПВЦ тръба за сифон, подкривена с пистолет за горещ въздух.

Радико, търси ми работа и на мен в Германия, нека и аз да заживея тоС хубав живот там, като теб.  ;D
Там взимат ли на работа комунисти и милиционери от ДС?  :D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия