Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити
Фундаментални грешки на съвременната наука
svetlio760:
--- Цитат на: Радико в Май 24, 2021, 06:27:56 pm ---Ето ви един доста точен часовник. Има такива отброили вече много повече от 8000 години:
https://pesheritevbg.weebly.com/105710901072108310721082109010801090.html
Май найстина убедеността се определя от липсата на познание.
--- Край на цитат ---
И тези не са достатъчно точни. Ученият, който разказва историята в моите 6 клипа за симфонията на сътворението разправя за нещо си(атом ли, друго ли не знам, не съм учен) в гранита, което може да бъде такова каквото е, само ако гранита се е получил мигновено. Тоест нагрее ли се гранита това нещо се разпада... Трябва да се гледа филма, обаче. Гледал съм го отдавна и съм забравил детайлите, а и не съм опитвал да го помня само в името на спора. Той човека дава и други доказателства. Сталактити сталагмити и сталактони вероятно са се образували в процеса на онези 6 дни от сътворението, преди бог да си почине на 7 мия ден, след което всичко се е забавило.
Аtos:
Монтанар, принуден съм да ти приложа перманентен бан, разбираш ли;D
Готин си, кефиш ме с очарователната си ограниченост...не си глупав, мислиш (колкото можеш и със собствените си окови), но...не умееш да общуваш с хората!
Много верни неща си написал в последните си (около 10) постове, както и откровени глупости, но гаменският ти начин на изразяване изобщо не кореспондира с нивото на дискусиите в този форум!
Нямам нищо против теб, разбираш ли? Даже си ми симпатичен! Обаче ...не става!
Няма как, сериозни мъже с жажда за разбиране на явления, процеси и теории, желание за обсъждане, да стават жертва на личното ти келешко отношение към тях - те не ти дължат НИЩО!!!
Беше предупреждаван, банван няколко пъти, явно - без успех да проумееш за какво става въпрос?
Банът не е за личните ти разбирания, теории или схващания - ние сме достатъчно толерантни към идеите на всеки опонент!
Получаваш БАН за отношение!!! Както към съфорумците, така и към техните мнения!
montanar:
;D
Радико:
--- Цитат --- Сталактити сталагмити и сталактони вероятно са се образували в процеса на онези 6 дни от сътворението, преди бог да си почине на 7 мия ден, след което всичко се е забавило
--- Край на цитат ---
Не Светльо образували са се много по късно. Някой ит тях са на по 10-20 години примерно тези в подлеза на НДК в София. Всички те са много разнообразни имат различна скорост на разтеж която обаче много точно може да бъде установена. Нещо повече имат и годишни кръгове като растенията. Дълга тема са подробностите обаче за 8000 години от сътворението и за шест дни въобще не може да говориме. Вярно, че има много неточности във датирането на някой събития. Къде поради неразбиране къде, даже най вече по чисто идеологически причини. Но не и 8000 години смешно е.
Аtos:
Радико, трябва да се има в предвид, че може би в "светите писания" не всичко се подчинява на нашите сегашни метрики!
Тук може би става дума за нещо "преди времето" - така, както сега го възприемаме, въпросът е философски...
Ако щеш вярвай, на мен ми е хрумвала шантавата идея - всички изкопаеми вкаменелости да са...просто декор, заложен в тази реалност на Земята...
Разбира се, не мога да го твърдя или отричам.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия