Начало > Новини от света на технологиите

Преминете на свободния пазар на електроенергия

<< < (13/25) > >>

geordgeo:

--- Цитат на: EDM electronics в Септември 06, 2020, 08:22:20 pm ---Дядка, какво си запалил моторетката, истината боли, нали?
Това, че ти си взимал по бригадите по 20 лв. и са те карали да кастриш тръни и клони, означава, че още тогава си бил неблагонадежден - мързелив и некадърен. И тези 20 лв. са ти били много, като ти чета глупавия коментар. Навремето такива, като тебе ги пращаха трудоваци, щото за нищо не ставаха - да чукат камъни там, като не умеят друго. И ако и това не можеха ги хвърляха в контейнера за брак и отиваха за претопяване.

Явно други са взимали по 120-140 лв., а ти по 20 лв. Всичко зависеше каква работа вършиш и колко. Помня навремето кипеше луда работа на летището. Товареха се денонощно самолети с праскови за Източна и Западна Европа. Тези, които работеха там товарачи изкарваха по 700-800 лв. на месец, докато на juliang майка му е получавала 150 лв. в библиотеката.

Помня още, че нормата ни беше 40-50 касетки праскови на ден. Така работихме ние и днес работим така. Който го е можел преди, го може и сега. Както ти текне водата в началото, така върви цял живот, няма значение дали е социализъм или капитализъм.

Ей тоя Рептил Сорос и на дядките им изпил мозъка.

Както казах, частника съсипа комунистическите градини. Гледа ги на парче, непрофесионално и малкото, което има е на изживяване.

--- Край на цитат ---

Комунденце, много знайш, ма си тъп кат автомобилна гума и с промит мозък, типичен продукт на своето семейство отявлени комунисти. Много си открехнат в общите приказки - един съсед вземал 700-800 лева, друг бил казал, а реално всичките тия приказки са от кварталната кръчма, след третата ракия. Истината е, че всичко по онова време, за което толкова милееш беше скапано - и дрехите, и стоките, и най-вече мисленето на хората, там, където го имаше. Целия "прогресивен" строй се сгромоляса с гръм и трясък заради същите тия комундели, които и сега управляват. Ма ти отде да знаеш, като си закърмен с идеалите на Маркс и Енгелс и най-вече с тъпотиите, говорени от баща ти и майка ти, живял бил той по онова време. Много си сбъркан и сдухан, явно си си направил форум, в който да вилнееш на воля и никой да не ти опонира на глупавите расъждения. Не е лошо да си живееш в измисления свят, който сам си създал в главата си, просто не заблуждавай по-младите (ако изобщо някой по-млад влиза в тоя форум) читатели за истината от онова време.
Пали си ладичката, пускай си самовара, слушай си частушките и седни на задника. Само по такъв начин можеш да помогнеш на себе си и на останалите във форума...

EDM electronics:

--- Цитат на: geordgeo в Септември 08, 2020, 09:18:48 am ---Комунденце, много знайш, ма си тъп кат автомобилна гума и с промит мозък, типичен продукт на своето семейство отявлени комунисти. Много си открехнат в общите приказки ...

--- Край на цитат ---

Колега geordgeo , защо все с квалификации си служиш, безсилието от реалните факти ли те ядосва, че така да се обръщаш към мен? Много невъзпитано, нали ти си от прогресивните?
Не си ли чел правилата на форума, че не може да се обръщаш с обидни квалификации към участниците?
На това ли те научи демокрацията, да не уважаваш чуждото мнение, не си ли чувал за принципа на плурализма /ако въобще можеш да си го преведеш/, че е основен на демокрацията?

Не комунистите са ви виновни на вас, а сте си виновни самите вие, защото сте мързеливи и некадърни. Погледни само как работите - 20 човека на пътя подпират лопатите и зяпат, а един едва-едва копае и имате претенции да постигнете западния стандарт.

Няма нужда повече да ме убеждаваш, че голяма част от живота си си прекарал, като пълен нещастник. Съжалявам, че така си си постлал, но и сега не ми изглеждаш особено щастлив. Тия комунисти те преследват ежечасно.  :D

geordgeo:
Не мога да те нарека колега, ако, че си споменал за някаква електроника в ника си, нооо, според правилата на собствения ти форум ТИ обиждаш наляво и надясно (Дядка), имаш се за много умен и кадърен, но си малко човече с големи комплекси, вижда се и от самолет. Знам от теб самия, че си малък на години, така, че няма как да си живял в онова бленувано от теб време, а мен не ме мисли - имам си всичко, което ти никога няма да имаш, бъди сигурен. Истината, за която твърдиш, че боляла - боли те теб, че не е онова време, в което да си мързелив и верен на партията беше ценност, гнус...
Та да приключим тоя безсмислен спор може да споменеш само кой набор си (аз съм '69-ти), за да покажеш на всичките си последователи колко много не си в час със света, в който живееш така заблуден...

EDM electronics:
Наистина е обидно да си ми колега, но понеже ме нарече "келеш" та си рекох, че си дядка, затова ти казах дядка. Няма как аз да съм келеш, защото ти си разбрал, че съм доста по-млад от теб, а аз от уважение ти казах дядка.  ;)

Не виждам основание да ти давам обяснение на рождената си дата, бях споменал на колко съм, да си чел внимателно.

А аз с теб никога не съм водил спор, просто ти си се подразнил тогава, когато аз съм изразявал мнението си публично по даден въпрос, право което ми е гарантирано от Конституцията, но понеже си голям демократ си решил със старите тоталитарни похвати, да ми ограничиш това право.

Съветвам те да престанеш с обидите, така както аз никого не обиждам, защото ще си вляза в ролята на модератор.
Трябва да приемеш, че всеки, абсолютно всеки има право да изразява своето мнение свободно, независимо дали останалите го харесват или не по всички въпроси без изключение. Ако искаш да опонираш на някого, го направи с факти и по културния начин, не да ме убеждаваш с епитети. Предполагам си наясно, че аз също знам доста епитети, но не искам да слизам на твоето ниво, докато не прелее чашата на търпението ми.

И не ми казвай, колко си добре и колко аз съм зле, защото това са празни приказки. Нито ме познаваш, нито ще ме познаваш, че да правиш сравнения. И няма как да ти завидя, ако това си си помислил.
Престани и да импровизираш, какви били майка ми и баща ми, как ме били възпитавали, защото ти се присмивам на импровизациите  ;D - никак не ти работи интуицията.

EDM electronics:

--- Цитат на: geordgeo в Септември 08, 2020, 09:41:22 am --- имаш се за много умен и кадърен, но си малко човече с големи комплекси, вижда се и от самолет.

--- Край на цитат ---
Това лошо ли е човек да има самочувствие?
Не беше ли скромността характерна за онова твое безвремие - комунизма?
Кой каквото има, това рекламира.
Коя имала големи гърди ги напъчила, кой бил голям педал си поставил плакат на паметника Левски на големия гъз . Защо на такива демократи не правиш забележки, ами на мен, дето съм се правил на умен, а хич не съм бил такъв?  :D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия