Начало > Новини от света на технологиите
Преминете на свободния пазар на електроенергия
krasias:
--- Цитат на: EDM electronics в Септември 01, 2020, 04:31:14 pm ---
Та кажи му на тоя дядка, дето "рекъл" на Тито, да се навре примера в ауспуха.
Аман от дядки, аман ... :D
--- Край на цитат ---
Бе май го е наврял на други..... Ама както и да е. То че нямаше ГМО вярно ма имаше тонове амониева селитра та не се учудвай на големите реколти и плодове.
EDM electronics:
--- Цитат на: krasias в Септември 01, 2020, 04:58:20 pm --- Бе май го е наврял на други..... Ама както и да е. То че нямаше ГМО вярно ма имаше тонове амониева селитра та не се учудвай на големите реколти и плодове.
--- Край на цитат ---
krasias , наторяването с амониеви и калиеви торове не е вредно. Просто трябва да мине определено време, да се неутрализират торовете, т.е. да придобият естествено разтворима формула. Друг е въпроса, ако са злоупотреби с това и се бере по-рано, като днешния частник, на когото ич, ама ИЧ не му пука за твоето здраве.
А нека ти каже ЕДМ как стои положението в центъра на Западна Европа с торенето и препаратите:
Известно ли ти е че там дотолкова са отровени почвите от препарати, че няма хумус. Не живее нито една буболечка в почвата и почвите се изтощават за 1-2 год. Сменяха почвата, като копаеха терените на 2 м дълбочина, хвърляха пръстта в горите и караха пръст от планините. Та хайде не ми говори на мен. Тези неща съм ги виждал с очите си. На запад навремето се стараеха да изкарват колкото се може по-големи добиви защото така се намаляват разходите, но всичко е за сметка на качеството.
Знаеш ли, че като разберяха, че съм българин, първото нещо за което ме поздравяваха беше натуралните с най-високо качество плодове и зеленчуци и агнешкото. И до ден днешен най-скъпото агнешко в Западна Европа е българското. Но рекламата е от комунистическите агнета.
ndm:
Аркадаш, това беше само прегледа нали? Филма го пусни като СЕ захлади малко на лятното кино.
EDM electronics:
--- Цитат на: ndm в Септември 01, 2020, 05:16:02 pm ---Аркадаш, това беше само прегледа нали? Филма го пусни като СЕ захлади малко на лятното кино.
--- Край на цитат ---
ndm , имай предвид, че постовете ти не ги лови тъпомера. Разбирам те, мъчиш се да бъдеш оригинален, но нито ти се отдава, нито ще ти се отдава.
Един перманентно неадекватен ми се струваш. С много беден речник и прости подмятания. Нямаш си на представа какви асоциации и физиономии предизвикваш, като ти чета тъпотиите. :D
GMG:
--- Цитат на: EDM electronics в Септември 01, 2020, 05:20:14 pm ---ndm Аз съм привърженик на теорията за вътрешното слънце и въобще вътрешната планета - куха със слънце, вода и т.н.
--- Край на цитат ---
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия